Jump to content

shadyfx

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

shadyfx last won the day on February 6

shadyfx had the most liked content!

Community Reputation

5 Pretty good

About shadyfx

Recent Profile Visitors

38 profile views
 1. Salutare, as dorii si eu o schimbare in sharosky. Multumesc !
 2. shadyfx

  KAMPO IPS 4.3

  Temă arată grozav, nu prea îmi place "steaua" ăia pusă acolo la categorii în rest e ok. Cat despre puradelu ăla care a venit să arunce cu "hate" și să se laude cu ceva ce a plătit nu ii bagă în seamă și vedeți de treabă, chiar nu se merita sa le oferi explicații. Baftă în continuare !
 3. shadyfx

  Member Title cu efecte si color

  Vezi ca este gresit, normal este asa: update members set title='<b><span name="Rainbow">Administrator</span></b>' where member_id='idu tau'; Nu va merge pentru ca o sa aveti nevoie de un cod acela fiind asta care o sa il puneti in globalTemplate: <!-- Rainbow Name Script --> <script> var speed=80 var hex=new Array("00","14","28","3C","50","64","78","8C","A0","B4","C8","DC","F0") var r=1 var g=1 var b=1 var seq=1 function changetext(){ for(i=0;i<document.getElementsByName("Rainbow").length;i++){ var storetext=document.getElementById? document.getElementsByName("Rainbow")[i] : document.all.highlight rainbow="#"+hex[r]+hex[g]+hex[b] storetext.style.color=rainbow } } function change(){ if (seq==6){ b-- if (b==0) seq=1 } if (seq==5){ r++ if (r==12) seq=6 } if (seq==4){ g-- if (g==0) seq=5 } if (seq==3){ b++ if (b==12) seq=4 } if (seq==2){ r-- if (r==0) seq=3 } if (seq==1){ g++ if (g==12) seq=2 } changetext() } function starteffect(){ if (document.all||document.getElementById) flash=setInterval("change()",speed) } starteffect() </script> stiu ca este un topic vechi dar poate cineva este in cautare de asa ceva si se va lua dupa modelu de sus neexplicat corect.
 4. shadyfx

  Problema https forum

  ms, o sa incerc
 5. shadyfx

  Could not locate template: cp_skin_groups

  Inseamna ca este de la instalare, nu s-au instalat fisierele bine.
 6. shadyfx

  Could not locate template: cp_skin_groups

  Da, il bagi acolo unde am zis.
 7. shadyfx

  Could not locate template: cp_skin_groups

  https://drive.google.com/file/d/17KgNC2-hceUusXmbPfWsnmaGg83MrTPU/view?usp=sharing
 8. shadyfx

  Could not locate template: cp_skin_groups

  Ti-am gasit fisieru daca folosesti ipb 3.4.9. Dupa ce il descarci intri in ftp -> public_html -> /forum/ (sau cum ai tu pt forum) -> admin -> applications -> skin_cp -> pui fisieru acolo Link: https://drive.google.com/file/d/17KgNC2-hceUusXmbPfWsnmaGg83MrTPU/view
 9. shadyfx

  Problema https forum

  https://i.imgur.com/nErSVfc.gif Am vazut ca problema asta nu este doar la mine si la toate comunitatiile (unele), o fi de la platforma? In caz ca nu a inteles careva, am intrat pe forum si a aparut greenbar dupa a disparut.
 10. shadyfx

  Could not locate template: cp_skin_groups

  Reinstaleaza fisierele inapoi, le gasesti de la sursa de unde ai descarcat applicatia/hook
 11. shadyfx

  Problema https forum

  Deci, ssl merge perfect dar cand intru pe forum nu mai merge, am contact hostu (blazingfast) si au zis ca este de la website code, careva?
 12. shadyfx

  Servicii Graphic & Web Design

  recomand, am vazut creatiile lui pe un server de discord si pe alte comunitatii.
 13. shadyfx

  Vand - Tema IPB 3.4.9 Gaming

  Mi se pare o tema buna daca ideea ar fi conceputa de tine si nu de la nephrite. Cum a zis si dOc este tema nephrite cu un profile sidebar info si faza cu "creditele" nu isi are locu. Te stiu de pe o fosta comunitate de sampisti unde am fost moderator si chiar te pricepeai bine cu index-urile, ar trebui sa ramai bazat pe partea index-ului cine stie poate faci si tu niste bani
 14. shadyfx

  Portofoliu Micutzu

  Totu este bine din cate am vazut, la text mai ai de lucrat. #kw
×