Jump to content

sharosky

+Helpers
 • Content Count

  276
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Everything posted by sharosky

 1. Design-ul e unul decent pentru platforma phpBB totuși mai trebuie lucrată. https://imgur.com/d0MEJ7I - nu este bine ajustat. Butonul "Echipa" nu merge. https://imgur.com/J5ShY3d - *sneak sneak* reclamă
 2. nu se frustează omul care a făcut tema dar se frustează alții pe lângă el. "this is romania" am avut un reply în care am zis că am observat târziu că temă încă are probleme pe partea de telefon speram să nu mai săriți așa de tare - poza de profil nu e bine ajustat
 3. arata bine dar pe telefon e teroare
 4. Am observat că unele persoane nu știu cum să mărească avatarele în versiunea 4.5, nu este o diferență între ele doar că s-au băgat badge-urile și toți le vor. Acest cod conține și badge-urile adăugate de IPS. 1. In forums - topics - postContainer căutam codul acesta: <li data-role='photo' class='cAuthorPane_photo'> {template="userPhoto" app="core" group="global" params="$comment->author(), 'large', $comment->warningRef()"} {{if $comment->author()->modShowBadge()}} <span class="cAuthorPane_badge cAuthorPane_badge--moderator" data-ipsTooltip title="{lang="member_is_moderator" sprintf="$comment->author()->name"}"></span> {{elseif $comment->author()->joinedRecently()}} <span class="cAuthorPane_badge cAuthorPane_badge--new" data-ipsTooltip title="{lang="member_is_new_badge" sprintf="$comment->author()->name"}"></span> {{endif}} </li> 2. O să înlocuim codul de mai sus cu acesta: <li class='cAuthorPane_photo'> {{if $comment->author()->pp_main_photo AND $comment->author()->pp_thumb_photo}} <img src="{url="" base=""}/uploads/{$comment->author()->pp_main_photo}"> {{else}} <img src="{$comment->author()->photo}"> {{endif}} {{if $comment->author()->modShowBadge()}} <span class="cAuthorPane_badge cAuthorPane_badge--moderator" data-ipsTooltip title="{lang="member_is_moderator" sprintf="$comment->author()->name"}"></span> {{elseif $comment->author()->joinedRecently()}} <span class="cAuthorPane_badge cAuthorPane_badge--new" data-ipsTooltip title="{lang="member_is_new_badge" sprintf="$comment->author()->name"}"></span> {{endif}} </li> 3. Salvați codul, vă duceți în custom.css și puneți acest cod unde doriți voi: .cAuthorPane_photo img { max-width: 170px; width: auto; } Pentru persoanele care vor să se dea importante, am precizat mai sus fix la început că nu există diferențe mari din 4.4 și 4.5. Pentru cei care doresc un custom postContainer să apese pe acest link.
 5. <li class='cAuthorPane_photo'> {{if $comment->author()->pp_main_photo AND $comment->author()->pp_thumb_photo}} <img src="{url="" base=""}/uploads/{$comment->author()->pp_main_photo}"> {{else}} <img src="{$comment->author()->photo}"> {{endif}} {{if $comment->author()->modShowBadge()}} <span class="cAuthorPane_badge cAuthorPane_badge--moderator" data-ipsTooltip title="{lang="member_is_moderator" sprintf="$comment->author()->name"}"></span> {{elseif $comment->author()->joinedRecently()}} <span class="cAuthorPane_badge cAuthorPane_badge--new" data-ipsTooltip title="{lang="member_is_new_badge" sprintf="$comment->author()->name"}"></span> {{endif}} </li> .cAuthorPane_photo img { max-width: 170px; width: auto; } cu tot cu badge
 6. https://altex.ro/laptop-lenovo-ideapad-5-14iil05-intel-core-i5-1035g1-pana-la-3-6ghz-14-full-hd-8gb-ssd-512gb-intel-uhd-graphics-free-dos-light-teal/cpd/LAP81YH0071RM/ https://altex.ro/laptop-asus-pro-p2540fa-dm0248-intel-core-i7-10510u-pana-la-4-9ghz-15-6-full-hd-8gb-ssd-512gb-intelr-uhd-graphics-endless-os-negru/cpd/LAPP2540FDM0248/
 7. Schimbasem host-ul la site si se pare ca a expirat, aici este un concept updated.
 8. Salut, de curand m-am mutat la un alt tip de hosting si am luat baza cat si forumul. Totul merge destul de bine, nu exista niciun fel de problema insa cand incerc sa intru in acp imi apare asta: Daca stiti o rezolvare? Nu am dat de probleme de genu si nu prea stiu cum sa le rezolv // ps: daca gasesc vro rezolvare inainte am s-o las aici.
 9. Deocamdată index-ul nu este live, este doar o schiță momentan, nu știu dacă am postat unde trebuie însă am mai văzut persoane care au postat aici și am zis de ce nu, accept orice propunere, laudă sau critică din partea tuturor.
 10. Daca ai forumul instalat abia acum, recomand o reinstalare.
 11. ACP - System - Site features - Menu manager Sper sa mearga asta.
 12. Pui acest cod in globalTemplate la <header> <div class="butonHeader"> <a href="#">Link</a> </div> Dupa in custom.css pui: .butonHeader { padding: 20px; background: white; /* aici schimbi dupa preferinte */ width: 100px; border-radius: 15px; text-align: center; /* float: ; - aici doar daca vrei intr-o pozitie anume */ } Totul ar arata asa: Sper sa fie ce ti-ai dorit.
 13. Poti face asta cu aplicatia Pages.
 14. #up, tema a fost schimbata, stim ca nu-s multe lucruri diferite fata de cea veche.
 15. De descriere te pot asigura că nu este (am crezut ca zici de footer), nu cunosc comunitatea respectivă (de unde ai arătat tu meniu), poate o să vină craze să-ți zică mai multe pentru că eu am intrat mai târziu pe tema Mulțumim de feedback!
 16. #up, Aspectul a fost schimbat. Puteți să ne lăsați un feedback aici sau aici.
 17. Și noi cel care l-am cumpărat ce primim? Am înțeles că toți primesc Premium pack-ul.
 18. Îți recomand să revii când ai măcar un design făcut de tine sau cineva că licența înțelegem toți și toți am început de la 0, nu putem nega aici. Aici, după cum vezi nu suntem interesați de câte servere deții suntem interesați de design-ul comunității (pentru că d-asta există această categorie).
 19. În aceea proporție numa 1 lună stau pe internet că în rest o să le apară acel mesaj drăguț în care webhost-ul este suspendat. Chiar vrei să te iei după ei? Nu cred. Ceva frumos și lucrat aduce păreri decente și laude. Mă rog, au spus băieții de sus toate părerile, nu cred că mai este nevoie să o fac eu.
×
×
 • Create New...