Jump to content

sharosky

+Helpers
 • Content Count

  262
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by sharosky

 1. Daca ai forumul instalat abia acum, recomand o reinstalare.
 2. ACP - System - Site features - Menu manager Sper sa mearga asta.
 3. Pui acest cod in globalTemplate la <header> <div class="butonHeader"> <a href="#">Link</a> </div> Dupa in custom.css pui: .butonHeader { padding: 20px; background: white; /* aici schimbi dupa preferinte */ width: 100px; border-radius: 15px; text-align: center; /* float: ; - aici doar daca vrei intr-o pozitie anume */ } Totul ar arata asa: Sper sa fie ce ti-ai dorit.
 4. Poti face asta cu aplicatia Pages.
 5. #up, tema a fost schimbata, stim ca nu-s multe lucruri diferite fata de cea veche.
 6. De descriere te pot asigura că nu este (am crezut ca zici de footer), nu cunosc comunitatea respectivă (de unde ai arătat tu meniu), poate o să vină craze să-ți zică mai multe pentru că eu am intrat mai târziu pe tema Mulțumim de feedback!
 7. #up, Aspectul a fost schimbat. Puteți să ne lăsați un feedback aici sau aici.
 8. Și noi cel care l-am cumpărat ce primim? Am înțeles că toți primesc Premium pack-ul.
 9. Îți recomand să revii când ai măcar un design făcut de tine sau cineva că licența înțelegem toți și toți am început de la 0, nu putem nega aici. Aici, după cum vezi nu suntem interesați de câte servere deții suntem interesați de design-ul comunității (pentru că d-asta există această categorie).
 10. În aceea proporție numa 1 lună stau pe internet că în rest o să le apară acel mesaj drăguț în care webhost-ul este suspendat. Chiar vrei să te iei după ei? Nu cred. Ceva frumos și lucrat aduce păreri decente și laude. Mă rog, au spus băieții de sus toate părerile, nu cred că mai este nevoie să o fac eu.
 11. filelist.io Pur si simplu a fost transferat de pe .ro in .io dinainte ca domeniul sa fie sechestrat. Nimeni nu stie nimic, nici detinatori. Si da, era un site daunator, pentru ca era piraterie. // in caz ca nu avem voie va rog sa editati.
 12. nu am zis ca a avut acelas ci am zis de idea cu "anunturile"
 13. sa rezolvi asta: Faza cu indexul, cred ca prin unic te-ai referit la anunturi si din cate stiam a fost si pe devilzone (nu-s sigur, nu zic ca ai copiat/inspirat), nu vad nimic "unic" la index r cam la fel si oriunde. In rest nimic, succes cu comunitatea.
 14. Foloseste tutorialu facut de dOc pentru IPS 4.4.x, daca l-ai urmat si n-a mers contacteaza-l pe dOc. (in caz de ai cumparat tema)
 15. Social Media Promotion - Our Picks
 16. Mai pe scurt, Codul sursă atât pentru CS:GO, cât și pentru TF2 din 2017/2018, care a fost pus la dispoziția licențelor, au fost leak-uite astăzi. Din câte am înțeles, respectivi o să vă poată intra în cont. Nu știu unde să pun topicul respectiv, în caz de l-am pus undeva greșit vă rog să-l mutați. Acest lucru nu se aplică și jocului DOTA și DOTA: UNDERLORDS Tweet de la SteamDB:
 17. Design-ul putea fii mai lucrat, amu depinde nu stiu daca ai vrut sa-l faci oldschool. In rest, mi-se pare ok, speram sa fie ceva de durata
 18. Pot zice ca urmatorul update este unul promitator din partea mea. Multumim!
 19. O sa schimbam design-ul cand imi revin, multumesc de parerea sincera.
 20. Motivul este cel mai simplu, software-ul lor este ușor de folosit și nu are multe complicări precum le are Android.
 21. Pentru cei cu spotify
 22. frumoasa, simplista. imi place efectul de la logo, succes!
×
×
 • Create New...