Jump to content

IPSTemplate

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

IPSTemplate last won the day on March 16

IPSTemplate had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About IPSTemplate

 • Rank
  Ucenic
 • Birthday January 14

Contact Methods

 • Website URL
  https://ipstemplate.com

Profile Information

 • OS
  Invision Power
 • Location
  /system32

Recent Profile Visitors

47 profile views
 1. IPSTemplate

  ipstemplate.com

  Experienta
 2. IPSTemplate

  ipstemplate.com

  Daca te-ai uita in cod ai vedea ca eu i-am pus height: 80vh Cand apesi pe meniu sa ti-l lase pe centru, daca nu stii mai bine nu vorbi
 3. IPSTemplate

  cum editez asta?

  #ipsLayout_header header { background: url(linkul imaginii) no-repeat center fixed; }
 4. IPSTemplate

  Caut firme de host

  Cea ce vrei sunt sponsorizari, nu am mai vazut de mult asa ceva, doar sa faca reduceri la anumite servicii, gen 10% reducere la server de cs folosind numele comunitatii tale ca promo code. Nu sunt firme care sa iti dea un domeniu moca in schimbul unui banner.
 5. In wordpress nu stiu cum se cheama template-ul, este cel de pe index.
 6. IPSTemplate

  Ce parere aveti de goldskill.ro?

  Deja s-a inchis
 7. In <head> pui acesta In var links vei adauga link-urile la fiecare imagine. In var images vei schimba link-ul catre fiecare imagine. <script> var links = ["http://www.abc.com","http://www.def.com","http://www.ghi.com"]; var images = ["http://www.abc.com/1.gif","http://www.def.com/2.gif","http://www.ghi.com/3gif"]; var i = 0; var renew = setInterval(function(){ if(links.length == i){ i = 0; } else { document.getElementById("bannerImage").src = images[i]; document.getElementById("bannerLink").href = links[i]; i++; } },86400000); </script> Unde vrei sa apara imagine pui acest cod: In el vei schimba link-ul cu primul link care vrei sa apara si prima imagine, apoi dimensiunile. <a id="bannerLink" href="http://www.abc.com" onclick="void window.open(this.href); return false;"> <img id="bannerImage" src="http://www.abc.com/1.gif" width="694" height="83" alt="some text"> </a> Acest script iti v-a schimba imaginea odata la 24 ore. 10000 = 10 secunde, poti sa faci calcul ca sa se schimbe la cate ore doresti tu. SURSA : stackoverflow.com
 8. Il vand pe 150€ Nu il vand de nevoie ci findca nu il voi folosi pentru mai nimic, acum il folosesc doar pentru ts3 si cativa boti. Nu am graba sa-l vand asa ca nu voi accepta oferte sub 100€.
 9. IPSTemplate

  ipstemplate.com

  Singurul lucru folosit din acel template este background-ul si path, iar iconitele de la nucleo. Iar nu am un portofoliu inca, lucrez la teme sa le adaug in el, despre cea ce doresc pareri & sugestii este despre pagina principala. Iar o creatie de amea este pagina principala inafara de background.
 10. IPSTemplate

  ipstemplate.com

  Astept si eu cateva pareri & sugestii pentru https://ipstemplate.com Domeniul si hostul sunt de la Hostinger.ro, de asemena detin si SSL + CloudFlare pe tot timpul inregistrarii (3 ani momentan). Webhost-ul este cel business platit pentru 4 ani. Recomand sa va uitati de pe PC deoarece inca lucrez la versiunea pentru mobil.
 11. IPSTemplate

  Tutorial 4.4.1 | Group Color On User link

  Foarte folositor pentru cei noi, good job d0c.
 12. IPSTemplate

  Nu merge niciun driver de sunet

  Eu zic ca ar trebui sa instalezi alt windows, incearca alta versiune. Iar daca nu vrei sa schimbi windows-ul descarca https://www.driverscloud.com/en/start si el iti va detecta driverele adecvate singur.
 13. IPSTemplate

  Problema casuta posturi

  Eu vad ca merge...
 14. ɴᴜᴍᴇʟᴇ ᴅᴏᴍᴇɴɪᴜʟᴜɪ : invisionthemes.com ᴅᴏᴍᴇɴɪᴜʟ ᴇxᴘɪʀᴀ : 07.03.2020 ᴡᴇʙʜᴏsᴛᴜʟ ᴇxᴘɪʀᴀ : 07.09.2019 ʜᴏsᴛɪɴɢ : Hostinger.ro ᴀʟᴛᴇʟᴇ : SSL inclus. ᴘʀᴇᴛ : 5€
×