Jump to content

mmateas

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mmateas

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Adauga hex#0399 pe Discord, daca doresti. Am inceput sa lucrez la o comunitate (domeniu .ro, webhost platit), si simt ca nu ma pot descurca singur. Nu ma pot descurca in promovarea acesteia, in cautarea de servere, si as avea nevoie de un administrator care sa se ocupe si de staff-ul forumului respectiv (sau macar sa impartim treaba).
 2. mmateas

  Un windows?...

  De ce neapărat Windows 7? Rulezi o anumită aplicație incompatibilă cu versiuni noi ale sistemului de operare? Dacă nu, nu-i văd rostul, atâta timp cât poți descărca Windows 10 gratis de pe o sursă oficială Microsoft. E un trial, dar dacă ai depășit perioada admisă de utilizare, ți se blochează numai funcțiile de personalizare și îți apare watermark-ul acela cu "Activate Windows". Atâta tot. În plus, poți recurge și la "ilegalități", și să descarci un software care îți activează Windows-ul pe loc, cum ar fi KMSAuto. Totuși, nu-ți recomand. Am spus-o doar ca să-ți aduc la cunoștință faptul că se poate.
 3. mmateas

  Caut un partener

  Dețin eu un domeniu: migr.ro. Am început să lucrez la forum, dar mai am nevoie de cineva care să mă ajute în ceea ce fac. Dacă vrei să ținem legătura adaugă-mă pe Discord: hex#0399.
 4. Domeniu (sper că nu se consideră reclamă): www.migr.ro Am decis să încep să lucrez la o comunitate care se bazează atât pe aspecte ale gaming-ului, cât și pe restul lucrurilor care țin de tehnologie (software și hardware). Am însă nevoie de niște membri serioși, cu vârsta minimă de 16 ani, care mă pot ajuta să o ridic la un nivel înalt (comunitatea ). De asemenea, aș avea nevoie de servere care ar dori să obțină un DNS și o categorie specială pe forum. Cine vrea să se ofere, reply cu ID-ul de Discord. Vorbim acolo.
×
×
 • Create New...