Jump to content

mmateas

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mmateas

 • Rank
  User Nou
 1. mmateas

  Un windows?...

  De ce neapărat Windows 7? Rulezi o anumită aplicație incompatibilă cu versiuni noi ale sistemului de operare? Dacă nu, nu-i văd rostul, atâta timp cât poți descărca Windows 10 gratis de pe o sursă oficială Microsoft. E un trial, dar dacă ai depășit perioada admisă de utilizare, ți se blochează numai funcțiile de personalizare și îți apare watermark-ul acela cu "Activate Windows". Atâta tot. În plus, poți recurge și la "ilegalități", și să descarci un software care îți activează Windows-ul pe loc, cum ar fi KMSAuto. Totuși, nu-ți recomand. Am spus-o doar ca să-ți aduc la cunoștință faptul că se poate.
 2. mmateas

  Caut un partener

  Dețin eu un domeniu: migr.ro. Am început să lucrez la forum, dar mai am nevoie de cineva care să mă ajute în ceea ce fac. Dacă vrei să ținem legătura adaugă-mă pe Discord: hex#0399.
 3. Domeniu (sper că nu se consideră reclamă): www.migr.ro Am decis să încep să lucrez la o comunitate care se bazează atât pe aspecte ale gaming-ului, cât și pe restul lucrurilor care țin de tehnologie (software și hardware). Am însă nevoie de niște membri serioși, cu vârsta minimă de 16 ani, care mă pot ajuta să o ridic la un nivel înalt (comunitatea ). De asemenea, aș avea nevoie de servere care ar dori să obțină un DNS și o categorie specială pe forum. Cine vrea să se ofere, reply cu ID-ul de Discord. Vorbim acolo.
×