Jump to content

Ionchy4K

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ionchy4K

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ionchy4K

  Ajutor Iconite Forum

  Salut, se poate sa scot ca atunci cand aduc cursorul pe o anumita categorie sa nu mai lumineze? Adica odata ce am pus ursorul pe 'Zona Administrativa' lumineaza fa fa-home, si as vrea sa scot asta. Sunt la inceput cu IPB 3 ( 3.4.9 ) Tema - Destroy Romania, am dat down la la IPB 4 si e mult de lucru in .css si html, de aceea sper sa ma ajutati. Totodata as vrea sa adaug si ( Click ) in IPB 3, adica backgroundul ala la forum. Sper ca ma puteti ajuta, raman recunoscator. Toate cele bune! Site ( Click ) Sper sa nu se ia drept promovare, nu asta incerc sa fac.
 2. Ionchy4K

  Problema Status Update

  Salut. Cand incerc sa dau post la mesaj si dau click nu se intampla nimic. Ma puteti ajuta?
 3. Intampin si eu urmatoarele probleme, tocmai am trecut de la ipb 4 la ib 3 ( 3.4.9 ) si sunt la inceput. Prima problema - Nu sunt aranjate corect alea la userinfopane - ( Click ) A doua problema, numele nu se incadreaza, as vrea sa fie toate centrate. A treia problema - cand vreau sa creez un topic, casuta imi apare in felul urmator - ( Click ) Va rog sa nu ma judecati, sunt la inceput cu ipb 3. O zi buna va doresc Am uitat sa mentionez, tema este Destroy Romania. Si nu inteleg de ce apare 'Google' la 'Who's Online' deoarece nu e creat un astfel de cont.
 4. Ionchy4K

  Contul de admin nu se creaza dupa instalare

  Schimba versiunea la php in 5.2, asta e problema, asta am patit si eu si abia azi am rezolvat.
 5. Ionchy4K

  Problema Install IPB 3.4.9

  Salut, am rezolvat, am citit la instalare ca suporta versiunea de ipb 5.2, si native era deja 5.6, am pus 5.2 si totul a functionat, daca imi mai reomanzi ceva, sau daca nu e buna versiunea te rog spune mi intre un comentariu. Multumesc mult!
 6. Ionchy4K

  Problema Install IPB 3.4.9

  pe acela il am, acum nu stiu cum sa schimb versiunea de la php, crezi ca ma poti ajuta? Discord: IONCHYRPG#0152, sper ca ma poti ajuta, apreciez mult!
 7. Ionchy4K

  Problema Install IPB 3.4.9

  Salut, astazi am incercat de nenumarate ori sa instalez IPB 3.4.9 si ma tot izbesc te o problema. De fiecare data cand l-am instalat si am ajuns la faza in care trebuia sa mi fac contul de ACP, completam tot, si instalarea era finalizata cu succes, dar cand am incercat sa ma loghez in ACP respectiv in Forum cu contul pe care l-am creat nu a mers. Iar la mesajul de 'Welcome' scria 'by ' fix asa, liber, gol, nu era niciun nume. Aveti idee ce pot sa fac? Am incercat sa ma uit in baza de date, in phpmyadmin, si tot asa, la user aparea ' ', adica nu avea nume. Sper ca ma puteti ajuta. Toate cele bune!
 8. Ionchy4K

  Despartire grade group name indicator

  Momentan nu mai am ipb 4, deoarece am schimbat forum si as vrea sa incerci pb 3, si am o problema, cand instalez ipb 3 si fac cont de admin , cand sa ma loghez cu contul de admin nu ma lasa, imi spune ca e incorect si nu stiu ce sa fac.
 9. Salut, as vrea sa stiu si eu cum as putea sa despart gradele cu o steluta de exemplu sau mno ma refer sa apara o steluta intre ele, cum e pe ( Click ). Sper sa ma puteti ajuta.
 10. Ionchy4K

  Iconite sectiune

  rezolvat, puteti da t / c
 11. Ionchy4K

  Iconite sectiune

  rezolvat, l am pus in costum.css, dar la link nu se pune
 12. Ionchy4K

  Iconite sectiune

  adaug in global?
 13. Ionchy4K

  Iconite sectiune

  nu la aia ma refer, ma refer la cercul ala de sub iconite
 14. Ionchy4K

  Iconite sectiune

  Salut, ma poate ajuta cineva? Am un IPB 4.4.3 si as vrea sa adaug niste iconite la fiecare sectiune. Adica un overlay sau o imagine d-aia rotunda cum e aici (Click). Uitati la ce ma refer (Click). Gen sa fie imaginile alea sub fiecare logo. Multumesc mult sper sa ma puteti ajuta.
 15. Ionchy4K

  Cerere userinfopanel.

  Un discord ceva ? Sa ma ajuti? Daca ai timp?
×