Jump to content

kraier

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About kraier

 • Rank
  User Nou

Contact Methods

 • Website URL
  https://kraierdesign.ro

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  Southampton, England
 • Interests
  https://kraierdesign.ro

Recent Profile Visitors

187 profile views
 1. DR.DEVILZONE.RO caută STAFF. doritorii pot face o cerere pe forum-ul nostru. Forum - https://devilzone.ro/ IP Server - 93.114.82.6:27015 DNS - dr.devilzone.ro
 2. Modifica versiunea de la PHP. Intra in "MultiPHP Manager" si o sa ai undeva prin dreapta paginii "PHP version", eu de obicei o tin pe PHP 5.4 sau 7.2
 3. Arata foarte frumos! Doar ca, culoare de la iconita de la categorii mi se pare ca nu se potriveste. Alb-ul acela cu acel albastru pus pe background-ul de la fa icon nu prea se potriveste, incearca sa pui negru in loc de acel alb sau un gri, cred ca ar arata mai bine!
 4. Tema va primi update-uri pe viitor nu va ramane un proiect abandonat.
 5. Tema mai are ceva buguri si chatbox-ul este buguit, nu are treaba cu tema, si footer l-am ascuns pe mobil pentru ca arata urat si era decentrat(P.S pe viitor il voi face pe mobil pana la urma este doar un media din css) si patratele alea de pe profil vor fi rezolvate cat mai curand. Tema inca este in lucru si mai are ceva buguri pe care trebuiesc rezolvate. Multumesc pentru feedback-ul oferit!
 6. Versiune IPS - 4.4 Demo - https://kraierdesign.ro/ Pret - 15 EUR (PayPal / Transfer Bancar) Contact - Discord(kraier#5041), http://kraierdesign.ro/index.php?/profile/1-kraier/ , E-mail(kraiergfx11@gmail.com / contact@kraierdesign.ro)
 7. M-am inspirat putin din niste teme facute de Doc, in rest totul este facut de mine, eu nu am vrut sa copiez ceva pentru ca in ziua de azi multe comunitati au teme luate de pe net si nimic facut original.
 8. Salutare, As dori si eu sa stiu parerile voastre despre forum-ul comunitatii https://devilzone.ro/ , si despre tema Devilzone 3.0. Comunitatea detine cateva servere de jocuri cum are fi, Counter Strike 1.6, Counter Strike Global Offensive, TeamSpeak si pe viitor vor aparea multe servere de diferite jocuri. Pentru doritori, cererile STAFF sunt deschise pentru forum si pentru server-ul de TeamSpeck, de asemenea server-ul DR.DEVILZONE.RO din categoria Counter Strike Global Offensive cauta STAFF, doritorii pot face o cerere pe forum. Cu drag si cu respect comunitatea DevilZone va multumeste pentru toata sustinerea!
×
×
 • Create New...