Jump to content

r o b e r t -

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About r o b e r t -

 • Rank
  Incepator

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. trebuie sa iei legatura cu cei de la webhost pentru a-ti rezolva problema.
 2. Salut, cum as putea pune si eu o imagine ca background pe o intreaga categorie? Adica sa pun o imagine pe toata categoria asta:
 3. Am rezolvat, puteti inchide topicul.
 4. Folosesc tema warz, a lui @dOc MFX si am aceasta problema cu avatarul. Apare peste tot, numai in topic nu apare. Am cautat si in postcontainer, dar nu am gasit unde ar putea fi problema. Am asta in postcontainer, legata de avatar: <li class='cAuthorPane_photo'> {{if $comment->author()->pp_main_photo AND $comment->author()->pp_thumb_photo}} <img src="{url="" base=""}/uploads/{$comment->author()->pp_main_photo}"> {{else}} <img src="{$comment->author()->photo}"> {{endif}} </li> tin sa precizez ca doar no-avatarul il arata asa, in rest daca-mi pun eu alt avatar, il afiseaza.
 5. Acum este totul ok, multumesc.
 6. Salut, eu am activat status update de peste tot dar nu pot scrie nimic. - https://imgur.com/a/ie0965f
 7. Intri in ACP -> themes -> tema respectiva -> in dreapta are 3 butoane, apesi pe ultimul si dai pe manage resources si cauti acolo 'default_photo' si inlocuiesti poza de acolo cu cea dorita.
 8. l-am pus acum, ca nu puteam sa dau edit la post. ms!
 9. https://playhard.ro/forum, merge. poate a intrat in tine, iti recomand sa nu intri sa ne aduci si noua
 10. ma poti ajuta sa pun poza pe intreaga categorie? adica aici, sa fie o singura imagine https://prnt.sc/s1cpgz
 11. Cum pot scoate acel chenar albastru? Precizez ca doar la postarile mele apare(dupa cum se vede si in screen) si nu inteleg de unde l-as putea scoate. https://prnt.sc/s0nbub
 12. salut, ofer domeniu spre administrare cu tot cu webhost pe el. numele este lowzone.eu, nu ma intereseaza ce faceti cu el numai sa fie activitate.
 13. Am pus background la o categorie, totul a mers perfect si bine, am dat sa pun si la cealalta de dedesubt si nu apare imaginea, orice imagine as pune. Am incercat sa pun la alta categorie si merge, dar cea de sub aceasta care are deja background nu merge ... .cForumRow.ipsDataItem[data-forumid="18"] { background-image: url(https://i.imgur.com/BgONMee.png); background-position: center; background-repeat: repeat; } .cForumRow.ipsDataItem[data-forumid="129"] { background-image: url(https://i.imgur.com/ADuS5Pu.png); background-position: center; background-repeat: repeat; }
 14. Salutare, am descarcat o tema si nu stiu de unde pot scoate acest chenar. http://prnt.sc/ruvl30
×
×
 • Create New...