Jump to content

r o b e r t -

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About r o b e r t -

 • Rank
  User Nou

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, vreau sa stiu cum pot face ca group-ul in care sunt sa apara sub poza de profil ca un fel de rank bar. Ex: https://imgur.com/SVi84EL Folosesc ipb 4.4.8 si tema deflection, iar in prezent imi arata asa, si vreau ca in loc de group acela sa-mi arate group-ul cum este in poza de mai sus. https://imgur.com/keOw9ER
 2. deorece cand am instalat si acum versiunea 4.4.6, imi da eroarea asta https://imgur.com/kbJjQUA am pus members in baza de date, iar acum cand dau sa ma loghez imi apare urmatoarea eroare: Sorry, you don't have permission for that! [#10193] We encountered a problem processing your login request. Please try again.
 3. mi-am urcat si eu platforma 4.4.6 in ftp iar site-ul imi spune: Pagina nu funcționează Momentan, pagina nu poate procesa această solicitare. HTTP ERROR 500
 4. cum ai facut rost de licenta? gen ce topicuri ai facut pt ca din cate am vazut, ai nevoie de 5 posturi. eu am luat warn si nu mai pot lua acea licenta, poate cineva sa-mi dea si mie o licenta?
 5. cum pot face si eu rost de o licenta de pe invision-virus? am luat warning-uri si nu cred ca mai pot face rost de una! daca ma puteti ajuta, raman dator!
 6. Salutare! Mi-am instalat platforma 3.4.6 si 3.4.9, am completat datele necesare iar dupa ce s-a instalat platforma, contul meu de administrator pe care l-am facut in instalarea platformei, nu s-a creat. Asadar, primul topic facut de platforma acela cu 'welcome' este create de 'Guest' iar primul user inregistrat, tot 'Guest' este. Dovada: link here Cum imi pot da acces-ul pe care trebuie sa-l am?
×
×
 • Create New...