Jump to content

SanToby13

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SanToby13

  1. Ideea e ca eu nu caut deloc un "improvement", vreau doar sa-mi iau ceva si sa functioneze.. in plus, nu stiu daca placa mea de baza mai rezista inca "un an sau mai putin" si de aia ma si grabesc la luarea unei decizii.
  2. Eu, momentan, nu am fondurile necesare pentru a achizitiona si un procesor, mai ales ca acesta inca imi ruleaza bine toate jocurile de care am nevoie. Prin "fite" ma refer ca se deconecteaza toate perifericele si se reconecteaza aproape imediat, cand imi aprind pc-ul si intru in orice joc mi se blocheaza instant iar dupa restart merge ok, fps-urile in valorant si csgo sunt in jur de 150-200 si dintr-o data ajung la 10-20.. lista continua Cu alte idei, pe viitorul apropiat m-as gandi sa-mi cumpar un i3 9100f; am inteles ca are performantele mai mari si in jocuri si pe programe decat procesorul meu actual, dar nu stiu sigur socketul. Astept mai multe raspunsuri.
  3. Salut! Am niste mici probleme cu placa de baza, incepe sa faca "fite" cum s-ar spune, si vreau sa-mi schimb placa de baza, dar pe viitor vreau sa fac un upgrade si la procesor fara sa fiu nevoit sa-mi schimb dinnou placa de baza. Aici vine intrebarea mea: daca imi cumpar o placa de baza cu socket 1151v2 voi putea sa pun procesorul meu actual pe ea? Tin sa mentionez ca procesorul pe care-l am acum este un i5 6400.
×
×
  • Create New...