Jump to content

florinmunteanu

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About florinmunteanu

 • Rank
  User Nou
 1. Salut. Vreau sa fac un stick multiboot. Am incercat cateva programe dar nu m-au mulțumit. M-am gândit la o metodã: sã fac mai multe partiții pe stick si pe fiecare partiție sa pun câte un sistem de operare cu Rufus. Este posibil? Cu ce pot face partitii pe pe stick?
 2. Salut. Am incercat sã instalez Windows 10 pe un laptop mai vechi cu procesor de 2,1 giga şi memorie RAM de 3 giga. Am optat pentru varianta de 32 biți. Windows-ul e descarcat de pe site-ul oficial si pus pe stick cu programul lor de la Microsoft. Instalarea a mers normal pânã la final cand trebuiea sa-i fac configurarile de final. Dupã etapa in care am ales regiunea am aşteptat şi a apãrut o problemã. Ați mai întâlnit aşa ceva? Pânã la urmã am instalat Windows 8.1 si merge bine. Oare care a fost cauza de nu am putut instala windows 10? Cand ajung pasul final " Noțiuni de bazã" apare scris ca ceva nu a functionat corec si cã pot reîncerca sau omite acest pas. Am încercat sa omit dar dupa o lunga aşteptare am ajuns la acelaşi rezultat. În centru scrie OOBEKEYBOARD.
 3. Am rezolvat. Am apãsat tasta F12 la pornirea PC-ului.
 4. Am o problemă nemaiîntâlnitã instalarea ferestrelor. Desi am fãcut bine setãrile în bios PC-ul nostru poate spune booteze de pe Cd. La pornire apare opțiunea pe care ar putea să-i desfășoare pe cizme de pe cd dar apãs degeaba. Cd-ul e bun. Am făcut 3 poze cu BIOS: https://we.tl/t-C94R1xWa31
×
×
 • Create New...