Jump to content

Mitza_003

Members
 • Content Count

  181
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Mitza_003


 1. Angajam programatori pentru proiecte de gaming iar cerintele sunt cele de jos.

  - java+eclipse
  - unity3d
  - adobe flash

  Un plus reprezinta cunostiinte in utilizarea Photoshop si/sau Illustrator. Pentru mai multe informatii si intrebari va rugam utilizati pagina aceasta de contact. Puteti trimite CV-uri la adresa de email: mihai.oprean[at]fevermedia[dot]ro.


 2. Hai sa o luam in felul urmator. Cand vezi o promotie pe un site sau o pagina adiacenta a acestuia te interesezi sa vezi despre ce este vorba, cine sunt cei care ofera, cine este compania. Bun, este un executabil si nu vezi niciun serial scris pe niciunde, ai dreptate. Serialul este inclus in executabil, dar tu esti prea destept incat sa citesti termenii si conditiile promotiei. (-1 punct) Prostia este a ta, vezi in principal saitul firmei, blogul acesteia si pagina de facebook. Nu esti obligat sa te documentezi sa vezi daca sursa este de incredere, din nou -1 punct, dar atunci nu te mai umfla pe net cu raspunsuri scurte ca si cand deja cunosti sursa si iti permiti sa o cataloghezi. Nu vreau sa ma iau de tine, dar e plin internetul, chaturile si forumurile de pustani plin de ei care sunt obsedati de retele sociale, citesc articolele altora pe saituri de profil si au spart doua wifi-uri la viata lor si sunt mari hackeri si cunoscatori de tot de tine de IT. (-5 puncte) Nu comenta asupra vitezei mele de scris, nu are nicio legatura. Este vorba doar de tine, ca te uiti la un link si nu il studiezi sa vezi de unde provine si despre ce este vorba. Scurt si la obiect, ori citesti si te documentezi ori nu te mai bagi in seama cu vreo postare. Din colt in colt, "internetul" asta e plin de mari cunoscatori!

   

  ps: daca nu este in regula puteti sa stergeti articolul/topicul; imi cer scuze pentru "nesiguranta" provocata altora :)

   

  ps: cei multumiti de oferta sunt rugati sa posteze aici, multumesc frumos! :*


 3. We are offering a free one year AVG Antivirus and AVG Internet Security for students. More information on this promotion is available on our blog. All you need to do is press the "Like" button, the downloads are available below. Complete the forms below if you wish to register on our website as a student or wish to be kept up to date with future offers. Enter your name and contact details in the message form. Please enter valid information so we can contact you in the future and be eligible for more prizes and offers.

  Promotia se gaseste aici!

  • Downvote 1

 4. Vine Craciunul si cu ocazia asta doresc sa le ofer cititorilor fideli ai blogului meu o licenta G-Data antivirus 2010 valabila 6 luni de la momentul activarii. Asta e al doilea an in care ofer un cadou in perioada sarbatorilor de Craciun. Cum pot sa castigi licenta? Daca esti un cititor fidel al blogului vei primi din start premiul (asta daca stiu de tine si am observat activitatea ta pe blog), altfel trebuie doar sa te incadrezi la cerintele de aici: http://mitza-003.blogspot.com/2009/12/christmas-mitza003s-blog.html


 5. Titlul topicului e bun, dar optiniunile de la poll nu sunt bune. De ce neaparat win xp si de ce neaparat kiwi linux? Nu puteati largi aria, adica chiar windows (toate editiile) si linux (toate distributiile). Kiwi linux este bazat pe ubuntu si e realizat de romani. Sincer, eu prefer Kubuntu.

×
×
 • Create New...