Jump to content

gadeas

Moderators
 • Content count

  2,894
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  130

gadeas last won the day on August 15

gadeas had the most liked content!

Community Reputation

974 Eminent

About gadeas

 • Rank
  Web / UWP Developer
 • Birthday 07/20/1993

Contact Methods

 • MSN
  Privat din cauza la prea multe cereri
 • Website URL
  http://agamers.ro/forum/
 • Yahoo
  Privat din cauza la prea multe cereri
 • Skype
  Privat din cauza la prea multe cereri

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro
 • Location
  Valencia (Spain) / Timisoara (Romania)
 • Interests
  Universal Windows Platform (C#, XAML), PHP, Git, Symfony, WordPress, jQuery, JS, Ajax, HTML5, CSS3, Smarty, Twig, Photography, PS, Java, J2EE, Oracle, MySQL

Recent Profile Visitors

11,036 profile views
 1. Cum vi se pare Devilzone România?

  Baieti.. Mai are rost sa zic? Daca e sa postati chestii de genu, mai bine nu postati deloc.
 2. Problema Member Title colorat

  Nu e aceasi ca si aici?
 3. Păreri ELITEGAMES România?

  Si de ce s-a deschis iaras un topic cu Elitegames? Sorry dar nu, e prea devreme pentru inca un topic de genu din partea voastra. In acest topic nu ati stiut deloc sa va linistiti. Doar pentru ca l-ai postat tu ca ai mai multe posturi nu inseamna ca va vom lasa. Reveniti peste 2-3 saptamani cel putin, ma anuntati prin PM si va deschid topicu cand e.
 4. Buna Seara

 5. Cum Pun Member Title Colorat In Ipb?

  - Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic- Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou
 6. Păreri comunitate NEXS.RO

  Baieti, ultima avertizare, urmatoarea nu va mai fi deloc avertizare. Celalalt topic s-a inchis pentru aceasi motiv, aici autoru nu a mai postat nimic, doar voi intre voi. Review-urile trebuie sa fie consistente si sa aiba mai mult de o propozitie. Incercati sa spuneti cat mai multe intr-o singura postare, pe multi ii ajuta foarte mult cand primesc feedback detaliat.
 7. Atunci eu nu as spune ca e destul de bun.. E cam trist ca in ziua de azi sa nu se ofere access la modulu de mail, adica cam orice faci in ziua de azi trimite un mail candva. Doar daca e sa-ti faci o pagina fara sa trimita ceva, dar putine is asa.. Dar na, poate il ajuta pe autoru topicului
 8. Bun.. V-a avertizat @Alexandru C. sa terminati cearta aici, va puteti certa acum prin PM daca vreti, grija la limbaj totusi.
 9. Cum Pun Member Title Colorat In Ipb?

  Incearca sa adaugi numele complet de la tabla: UPDATE fantezie_mercenarii.members ETC..
 10. Cum fac sa nu se mai miste logo?

  - Dacă un membru se oferă să rezolve problema prin Teamviewer, Skype sau direct pe forum, respectivul membru sau autorul topicului sunt obligați să posteze soluția pas cu pas sau un link spre alt topic unde se poate găsi soluția.
 11. Steamgroup ? (sidebar)

  Daca nu ai 5$, atunci ar trebuii sa lasi IPB la o parte si sa incepi cu o platforma gratuita, ar trebuii sa fie mai ok. - Aceasta categorie este pentru a cere ajutor, în niciun caz nu pentru a cere X tema sau Y hook/aplicație.
 12. Cerere Shoutbox Pentru Ipb 4.0

  Verifica la Block Manager, sageata din stanga de pe pagina principala, ar trebuii sa ai ceva cu chatbox pentru a adauga unde vrei tu.
 13. ShoutBox

  1. Încercaţi să stabiliţi un titlu cat mai descriptiv 2. Începeţi cu elementele de bază 3. Elaboraţi conţinutul subiectului etc.
 14. cum pot face categoriile?

  Bun, pana aici. Se pare ca nu vrei sa intelegi.
 15. Skin deflection editat

  Incepem rau: Plus ca nu vad asa mari modificari incat sa fie ceva interesant, as putea spune ca majoritatea deja seama din alte locuri. Dar na, eu unu as continua, daca iti place sa faci lucruri de genu cu timpu vei invata si vei prinde experienta mai buna si vei incepe sa faci, sau ar trebuii sa faci lucruri mai avansate. Ce-l putin asa am inceput si eu.
×