gadeas

Moderators
 • Content count

  2,687
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  115

gadeas last won the day on April 22

gadeas had the most liked content!

Community Reputation

919 Eminent

About gadeas

 • Rank
  Web / UWP Developer
 • Birthday 07/20/1993

Contact Methods

 • MSN
  Privat din cauza la prea multe cereri
 • Website URL
  http://agamers.ro/forum/
 • Yahoo
  Privat din cauza la prea multe cereri
 • Skype
  Privat din cauza la prea multe cereri

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro
 • Location
  Valencia (Spain) / Timisoara (Romania)
 • Interests
  Universal Windows Platform (C#, XAML), PHP, Git, Symfony, WordPress, jQuery, JS, Ajax, HTML5, CSS3, Smarty, Twig, Photography, PS, Java, J2EE, Oracle, MySQL

Recent Profile Visitors

9,858 profile views
 1. Bine ai venit pe comunitate. Dezactiveaza toate hookurile si vezi daca mai iti apare problema, daca nu mai apare, activeaza cate 1 hook la rand pana cand apare problema. Problema sigur vine de la Group Color, dar na, poti verifica sa fii sigur. Vezi aici mai multe detalii:
 2. Nu este obligat nimeni sa te ajute. Daca eu raspund la alte topicuri sau oricare alta persoana, aia nu inseamna ca voi raspunde si aici. Din moment ce la celalate topicuri stiu raspunsu din memorie de cand foloseam IPB 3 am sa raspund, dar din moment ce eu nu am folosit ProMenu si nici nu mai am forum pe IPB 3, e si normal sa nu raspund. Cu astea spuse, asta nu inseamna ca poti da UP-uri la fiecare 2 ore.
 3. Seteaza castile ca fiind default, adica Realtek HD Audio etc si nu primu care este "Speakers".
 4. Fix acolo, la tab-ul Content poti scoate una dintre optiunile care exista, dexemplu "Can edit all content?", odata ce ai scos permisiunea, vei observa ca va aparea tab-ul Forums unde o sa-i poti da access la edit pentru o categorie specifica.
 5. Revino cand te calmezi, nu trebuie sa urlii ca putem citii si normal. De acum incolo vei avea contentu moderat de catre un moderator inainte sa fie publicat.
 6. Cu tema default la fel face? Daca da, poate e de la vrun hook, aplicatie sau hostu. Da-i disable la toate hookurile / aplicatii si vezi daca mai face, daca nu, activeaza cate 1 hook si incearca pana cand vezi ca apare problema, daca nu apare, activeaza cate o aplicatie la rand si verifica la fel, probabil vei gasii problema.
 7. Se aprinde cand e stins complet sau cand e in sleep mode / ceva asemanator? Daca se aprinde cand este in sleep mode, posibil sa fie intrarea ethernet, mouseul sau chiar tastatura care iti aprinde PC-ul. Asta pateam si eu pana cand le-am scos sa nu mai aiba voie sa aprinda PC-ul, dexemplu din sleep normal il poti aprinde apasand tastatura, click pe mouse, etc. Odata ce s-a aprins PC-ul singur, scrie in CMD urmatoarea chestie: powercfg -lastwake Si verifica informatia ce iti spune. Mai multe detalii si alte metode pentru a afla ce a "trezit" PC-ul gasesti aici: https://www.howtogeek.com/122954/how-to-prevent-your-computer-from-waking-up-accidentally/
 8. http://pctroubleshooting.ro/search/?q=user info
 9. O pui la prefix, nu la sufix.
 10. Daca nu o gasesti, inseamna ca nu e, de aia nici nu apare. Adauga o iconita cu numele acela si vei vedea ca o sa apara.
 11. Redu marimea de la avatar in: ACP > System Settings > Members TAB > Users Profile > Show users full photo in topic view; maximum width La ceva gen: 150
 12. Adaugat ca attachment. IPS4-phpTxtWidget.zip
 13. Pai daca pui 99999 si hostu e de 4 lei, e normal sa cada. Nu va mai jucati cu valori mari daca nici macar nu stiti ce face prin spate codu Plus ca sigur nu ai 99998 de membri pe comunitate, probabil a dat index out of array ca eroare ca nu gasea atatia membri de unde sa citeasca din array.
 14. La subforums este exact la fel daca te uiti pe tutorialu oferit mai sus, nu faci schimbarea doar in boardIndexTemplate, ci il faci si la forumIndexTemplate, poate nu este asta numele sau indexu unde se afla codu de subcategorii, nu mai am IPB 3 niciunde instalat sa-ti zic exact. Dar daca se afla acolo codu pentru subcategorii, atunci trebuie sa faci replace-ul ca si in tutorial si sa setezi IDu de la subcategorie in switch-ul acela.
 15. Pai advertisments este pentru reclame, nu pentru a adauga chestii in sidebar. Iti va adauga una din ele random sau depinde cum ai selectat setarea de la: Daca vrei sa adaugi mai multe in sidebar, ori le adaugi in skin, ori foloseste mai bine TXT & PHP Widget 1.0.0: https://invisionpower.com/files/file/7337-txt-php-widget/