gadeas

Moderators
 • Content count

  2,609
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  111

gadeas last won the day on March 21

gadeas had the most liked content!

Community Reputation

897 Eminent

About gadeas

 • Rank
  Web / UWP Developer
 • Birthday 07/20/1993

Contact Methods

 • MSN
  Privat din cauza la prea multe cereri
 • Website URL
  http://agamers.ro/forum/
 • Yahoo
  Privat din cauza la prea multe cereri
 • Skype
  Privat din cauza la prea multe cereri

Profile Information

 • OS
  Windows 10 Pro
 • Location
  Valencia (Spain) / Timisoara (Romania)
 • Interests
  Universal Windows Platform (C#, XAML), PHP, Git, Symfony, WordPress, jQuery, JS, Ajax, HTML5, CSS3, Smarty, Twig, Photography, PS, Java, J2EE, Oracle, MySQL

Recent Profile Visitors

9,585 profile views
 1. Pe viitor citeste regulamentu cum bine a spus Needless.
 2. Problema tot de la host e. Fie ca ti-au spus ca e instalat, probabil nu e instalat cum trebuie. Poti sa le arati linku de la forumu oficial cu raspuns de la IPB Staff cum va ai nevoie de modulu acela (ti-a dat linku Sebastian): https://invisionpower.com/forums/topic/404786-error-on-beta-3-install/
 3. Eu zic sa faci o verificare inainte cu var_dumpuri si sa vezi ce-ti returneaza $_SESSION. Fiindca eu tot cred ca returneaza null. Si avand in vedere ca nu faci nici-o verificare in toata pagina daca X parametru e null sau empty, e si normal sa deie eroare si sa nu mearga, fiindca probabil ceva nu e bine.
 4. Aici gasesti tutorialu pentru cum sa faci treaba aia: Poti lua tutorialu invers si sa stergi bucatiile intregi odata ce ai gasit unde is.
 5. Lipseste de instalat pe host urmatoru modul PHP: php-mbstring Vorbeste cu firma hosting sal instaleze si sal activeze.
 6. Acolo si problema in aldoilea rand. $_SESSION nu exista, probabil iti lipseste un session_start(); ? De aia totu ce este in continuare nu mai merge deloc, fiindca query-ul iti returneaza probabil false. Ar fi ok sa faci verificari de fiecare data cand faci un query sa vezi daca a adus ceva sau nu, nu direct sa crezi ca aduce todeauna, pentru ca vor fi cazuri cand nu va gasi niciun rezultat in baza de date.
 7. Codurile CSS in mod normal, la IPB nu se introduc intrun fisier HTML, ci fisiere CSS. Aici fiind vorba de IPB 3, ipb_styles.css daca nu ma insel.
 8. Si ce legatura are asta cu IPB? In primu rand noi nici macar nu stim despre ce firma este vorba, si in cel mai bun caz, ar trebuii sa vorbesti cu ei despre asta, nu cu noi. Ei ti-au dat access la X chestii, poate nu ti-au dat access la backupuri, poate ofera asta doar daca iei o varianta mai scumpa, who knows.. noi nu in orice caz. PS: Voi sterge topicu in 24 ore.
 9. Din cate vad eu in poza asta: Pare sa ai nevoie de un 8-pin PCIE connector. In functie de ce sursa ai, o sa ai direct conectoru disponibil sau nu, daca nu, va trebuii sa cumperi un molex adaptator pentru 8 pini PCIE, de unde? Nu stiu unde se gaseste la voi. Trebuie sa fie ceva de genu: PS: Daca tot ai nevoie urgent, why not google it? Aici nu este nimic urgent.
 10. Eu inloc de varianta de 1Gb mai bine as lua varianta de 2Gb VRAM. E chiar si 3 lei mai ieftina. http://www.emag.ro/placa-video-sapphire-amd-radeon-r7-250-2048mb-ddr3-128bit-hdmi-dvi-vga-11215-21-20g/pd/DFDDF3BBM/
 11. In ziua de azi este aproape imposibil, poate peste 20-30 ani da, nu se stie. In ziua de azi unica chestie ce poti face este sa te decizi pe firma de la care vrei laptopu si unele din ele au optiunea sa poti schimba procesoru pe unu mai puternic, hdd-ul pe un SSD, mai mult RAM, display mai bun, dexemplu alienware are optiunea daca nu ma insel sa ai 1080p 60hz, 1080p 144hz ambele panouri TN si inca o optiune pentru panou IPS 4k 60hz, mai are iaras optiuni pentru a avea o placa wireless mai puternica decat ce-a default si cam asta ar fi tot.
 12. Nu ai citit ce-a ce a spus @Alexandru C. in ultimul tau topic? Next warn.
 13. Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou
 14. Pune sus de tot dupa include-uri: error_reporting(E_ALL); Pentru a vedea orice fel de eroare, daca tot nu apare nimic, verifica logu de la Apache.
 15. Incearca asa: $sql="INSERT INTO tbl_uploads(userName,file,type,size) VALUES('{$row['id']}','$final_file','$file_type','$new_size')"; Sau: $sql="INSERT INTO tbl_uploads(userName,file,type,size) VALUES('" . $row['id'] . "','$final_file','$file_type','$new_size')";