gadeas

Moderators
 • Content count

  2,616
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  111

Everything posted by gadeas

 1. Poate sa nu aiba nimic si doar o eroare, lasa-l sa faca checku de hard disk.
 2. Meh, nu ma cunoaste, nici nu ma supar pentru chestii de genu. Avand in vedere ca am 0 ore de scoala in Romania, eu zic ca e ok si normal sa scap sau sa scriu ceva incorect.
 3. - Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic
 4. Pentru ca daca nu ma insel (nu mai stiu sigur exact), hook-ul de shoutbox la IPB 3 cand il instalezi instaleaza o bucata de cod in temele care ai instalate in momentu de fata, daca dupa adaugi o tema noua, nu apare fiindca codu nu este disponibil pe acea tema si trebuie reinstalat din nou hook-ul.
 5. Pe alta tema e la fel? Daca nu, atunci problema e de la tema si nu prea avem cum sa aflam ce ai facut pentru a strica aia din detaliile oferite. Problema poate fi de la mai multe variante.
 6. Ce stim despre IPS 4.2? Good question... Nu stim multe, dar o sa ne asiguram o runda de 4.2.1, 4.2.2 si probabil 4.2.3 in primele 2 sau 3 saptmani Sa speram ca nu. Arata bine sincer, features care chiar erau nevoie, parerea mea din 4.1 deja trebuiau sa fie, precum Deleted content... Verificarea de licenta o face, probabil ce-a ce ceri tu aici este la ei pe site ceva sistem unde sa introduci domeniu si sa verifice la ei in baza de date si sa spuna daca are licenta sau nu. Asta ar putea sa faca, dar probabil no so faca pentru securitate, multi o sa verifice X forumuri sa vada daca au licenta si o sa incerce sa sparga forumu doar pentru o licenta, sau sa se faca "prieteni" cu owneru si cumva sa-i scape un access.
 7. Pe viitor citeste regulamentu cum bine a spus Needless.
 8. Problema tot de la host e. Fie ca ti-au spus ca e instalat, probabil nu e instalat cum trebuie. Poti sa le arati linku de la forumu oficial cu raspuns de la IPB Staff cum va ai nevoie de modulu acela (ti-a dat linku Sebastian): https://invisionpower.com/forums/topic/404786-error-on-beta-3-install/
 9. Eu zic sa faci o verificare inainte cu var_dumpuri si sa vezi ce-ti returneaza $_SESSION. Fiindca eu tot cred ca returneaza null. Si avand in vedere ca nu faci nici-o verificare in toata pagina daca X parametru e null sau empty, e si normal sa deie eroare si sa nu mearga, fiindca probabil ceva nu e bine.
 10. Aici gasesti tutorialu pentru cum sa faci treaba aia: Poti lua tutorialu invers si sa stergi bucatiile intregi odata ce ai gasit unde is.
 11. Lipseste de instalat pe host urmatoru modul PHP: php-mbstring Vorbeste cu firma hosting sal instaleze si sal activeze.
 12. Acolo si problema in aldoilea rand. $_SESSION nu exista, probabil iti lipseste un session_start(); ? De aia totu ce este in continuare nu mai merge deloc, fiindca query-ul iti returneaza probabil false. Ar fi ok sa faci verificari de fiecare data cand faci un query sa vezi daca a adus ceva sau nu, nu direct sa crezi ca aduce todeauna, pentru ca vor fi cazuri cand nu va gasi niciun rezultat in baza de date.
 13. Codurile CSS in mod normal, la IPB nu se introduc intrun fisier HTML, ci fisiere CSS. Aici fiind vorba de IPB 3, ipb_styles.css daca nu ma insel.
 14. Si ce legatura are asta cu IPB? In primu rand noi nici macar nu stim despre ce firma este vorba, si in cel mai bun caz, ar trebuii sa vorbesti cu ei despre asta, nu cu noi. Ei ti-au dat access la X chestii, poate nu ti-au dat access la backupuri, poate ofera asta doar daca iei o varianta mai scumpa, who knows.. noi nu in orice caz. PS: Voi sterge topicu in 24 ore.
 15. Din cate vad eu in poza asta: Pare sa ai nevoie de un 8-pin PCIE connector. In functie de ce sursa ai, o sa ai direct conectoru disponibil sau nu, daca nu, va trebuii sa cumperi un molex adaptator pentru 8 pini PCIE, de unde? Nu stiu unde se gaseste la voi. Trebuie sa fie ceva de genu: PS: Daca tot ai nevoie urgent, why not google it? Aici nu este nimic urgent.
 16. Eu inloc de varianta de 1Gb mai bine as lua varianta de 2Gb VRAM. E chiar si 3 lei mai ieftina. http://www.emag.ro/placa-video-sapphire-amd-radeon-r7-250-2048mb-ddr3-128bit-hdmi-dvi-vga-11215-21-20g/pd/DFDDF3BBM/
 17. In ziua de azi este aproape imposibil, poate peste 20-30 ani da, nu se stie. In ziua de azi unica chestie ce poti face este sa te decizi pe firma de la care vrei laptopu si unele din ele au optiunea sa poti schimba procesoru pe unu mai puternic, hdd-ul pe un SSD, mai mult RAM, display mai bun, dexemplu alienware are optiunea daca nu ma insel sa ai 1080p 60hz, 1080p 144hz ambele panouri TN si inca o optiune pentru panou IPS 4k 60hz, mai are iaras optiuni pentru a avea o placa wireless mai puternica decat ce-a default si cam asta ar fi tot.
 18. Nu ai citit ce-a ce a spus @Alexandru C. in ultimul tau topic? Next warn.
 19. Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou
 20. Pune sus de tot dupa include-uri: error_reporting(E_ALL); Pentru a vedea orice fel de eroare, daca tot nu apare nimic, verifica logu de la Apache.
 21. Incearca asa: $sql="INSERT INTO tbl_uploads(userName,file,type,size) VALUES('{$row['id']}','$final_file','$file_type','$new_size')"; Sau: $sql="INSERT INTO tbl_uploads(userName,file,type,size) VALUES('" . $row['id'] . "','$final_file','$file_type','$new_size')";
 22. Poti schimba procesor-ul, doar ca nu prea merita. Cum sa scoti procesor-ul: http://www.dell.com/support/manuals/es/es/esbsdt1/latitude-e5430/DellLatitudeE5430_OM-v1/Removing-the-Processor?guid=GUID-984E1CF4-4FCA-4F30-BE1A-60CA542D9D6B&lang=en-us In partea stanga vei observa ca is mai multe ghiduri pentru a scoate X parte din laptop. Cauta pasii urmatori cum spune in linku de sus: Remove: SD memory card battery access panel right base panel thermal module Si dupa la sfarsit: http://www.dell.com/support/manuals/es/es/esbsdt1/latitude-e5430/DellLatitudeE5430_OM-v1/Installing-the-Processor?guid=GUID-47B67636-A30B-4F71-918C-549994D22AC6&lang=en-us EDIT: Inca un tutorial cu toti pasii si poze: http://blog.parts-people.com/2016/01/25/dell-latitude-e5430-p27g-001-cpu-processor-removal-and-installation/
 23. $_SESSION['user'] contine ceva? Poti verifica cu: var_dump($_SESSION['user']); exit; Intre cod PHP.
 24. Incearca cu incognito mode sa vezi daca merge.
 25. La css-ul de la iconita normala trebuie adaugat: -webkit-transition: transform 0.3; transition: transform 0.3s; Si la aceasi stil CSS doar ca la elementu cu :hover (daca nu ai, il creezi) elementu:hover Si inauntru adaugi: -webkit-transform: rotate(30deg); transform: rotate(30deg); Sau cate grade vrei. Mai multe detalii despre elementele de mai sus: https://robots.thoughtbot.com/transitions-and-transforms