Jump to content

gadeas

Moderators
 • Content count

  2,939
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  134

Everything posted by gadeas

 1. Problema trimitere email prin PHP

  E destul de clara eroarea, al4lea parametru asteapta sa fie un string, tu in schimb ii treci un array. Probeaza asa: <?php $name = @trim(stripslashes($_POST['name'])); $from = @trim(stripslashes($_POST['email'])); $subject = @trim(stripslashes($_POST['subject'])); $message = @trim(stripslashes($_POST['message'])); $to = 'office@.............'; //Change this var whit your email $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n"; $headers .= "Content-type: text/plain; charset=iso-8859-1\r\n"; $headers .= "From: {$name} <{$from}>\r\n"; $headers .= "Reply-To: <{$from}>\r\n"; $headers .= "Subject: {$subject}\r\n"; $headers .= "X-Mailer: PHP/".phpversion() . "\r\n"; mail($to, $subject, $message, $headers); die; ?>
 2. Schimbare header

  E aceasi chestie. IPS pentru 4.X si IPB pentru 3.X, lumea cunoaste IPB 4.X sau IPS 4.X.
 3. Pareri MyTune.ro?

  Nu va contraziceti putin pe site si aici? Si dupa: Acum aici spuneti:
 4. Etichetele a nu stau in div!?

  Sau.. La clasa .statistici adaugi: overflow: hidden; https://www.w3schools.com/css/css_overflow.asp
 5. Problema tema

  1. Încercaţi să stabiliţi un titlu cat mai descriptiv - Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou
 6. Shotbox Problema

  1. Încercaţi să stabiliţi un titlu cat mai descriptiv UPDATE 1.6: - Aceasta categorie este pentru a cere ajutor, în niciun caz nu pentru a cere X tema sau Y hook/aplicație.
 7. buna seara , cineva ce ma poate ajuta cu culorile

  Exista un regulament de respectat:
 8. Verifica asta intai. Next warn.
 9. Parere Wides - Design & Content

  Aria se axeaza strict pe primirea/oferirea de review-uri, prin urmare postarile care contin mesaje de genul "cautam staff / share pe retele de socializare" etc vor fi sterse. Si in prim-ul post spui: Acum aici spui: Cat de mult poate sa schimbe designu in acel 2%? Respecta regulamentu pe viitor sau vom inchide topicu.
 10. Eroare Awards

  Incearca sa dai un rebuild la tema. AdminCP > Look & Feel > Template tools > Rebuild Apps & hooks Sau ceva de genu era.
 11. Eroare Awards

  Verifica sau lasa un log cu erorile de la apache sau engine-ul folosit la hosting.
 12. Pareri StarArea

  ... In fine, TC. Nu deschide alt topic, credca am fost destul de clar in ambele posturi, stiu ca aldoilea nu era pentru tine, dar incaz de nu ai vazut regulamentu mai sus..
 13. OutOfRangeException - Clubs - IPB 4.1

  Ai problema asta si pe tema default? Daca nu, e tema devina. Daca ai problema si cu tema default, ai vrun plugin / aplicatie instalata? Daca da, da-le disable si probeaza pe tema actuala, daca merge, e un plugin / aplicatie. Daca nu merge, lasa alea dezactivate si probeaza cu tema default. Problema pare sa fie ceva de la Clubs, si ca nu e compatibil cu tema sau plugin / aplicatie.
 14. Pareri Elite Gaming Zone

  Rezolvat... Dar urat pentru acel copy/paste.
 15. Cum se instaleaza (GS) Server List pe IPB?

  Si care este problema?
 16. Cum fac sa scot acest fisier?

  Vezi: Doar ca in fisieru conf_global.php pe IPB 4 acum nu mai este: $INFO['board_url'] Acum e: 'base_url' => 'URL-ul aici', Daca folosesti sitemap la forum, va trebuii sa modifici si acel URL din AdminCP: AdminCP > SITE PROMOTION > Search Engine Optimization > Tab-ul Sitemap Cauti: URL to sitemap.php file Si pui noul URL.
 17. Cum adaug zapada in IPB 4?

  Amandoi warn si ban pentru o zi. Revino cu alt topic daca mai ai problema.
 18. Comunitatea Gamefear.ro

  Review-urile trebuie sa contina informatii pertinente si la subiect. Offtopic-ul poate genera polemici imediat, asa ca abtineti-va de la comentarii care nu il ajuta pe cel care face cererea. Review-urile trebuie sa fie consistente si sa aiba mai mult de o propozitie. Incercati sa spuneti cat mai multe intr-o singura postare, pe multi ii ajuta foarte mult cand primesc feedback detaliat. Next warn.
 19. Mai incet cu off-topicu. Nu postaţi doar pentru a vă băga în seamă! UPDATE 1.1: - Dacă mai văd mesaje gen "astea-s de pe forumul meu / esti plagiator / etc", hide. Next warn. La cate posturi aveti pe forum m-as astepta sa stiti deja regulamentu asta.
 20. Problema tema

  Pe viitor citeste: TC.
 21. cum adaug audio

  Asta este ce-a ce cauti? https://webflake.sx/files/file/1383-mentions/
 22. Index de gaming afisat inainte de IPB?

  Nu prea conteaza daca ai IPB, vBulletin sau orice alt CMS, mutat la categoria HTML.
 23. Cum scap de anuntul din ACP?

  Ce pluginuri ai pe 4.1?
 24. Cum scap de anuntul din ACP?

  Vezi aici: PS: Ar trebuii sa faci upgrade, multe update-uri is pentru securitate.
 25. Pareri StarArea

  Review-urile trebuie sa contina informatii pertinente si la subiect. Offtopic-ul poate genera polemici imediat, asa ca abtineti-va de la comentarii care nu il ajuta pe cel care face cererea. Review-urile trebuie sa fie consistente si sa aiba mai mult de o propozitie. Incercati sa spuneti cat mai multe intr-o singura postare, pe multi ii ajuta foarte mult cand primesc feedback detaliat. Am lasat regulamentu si mai sus incaz de nu a-ti observat, next warn.
×