Jump to content

gadeas

Moderators
 • Content count

  2,887
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  130

Everything posted by gadeas

 1. Atunci eu nu as spune ca e destul de bun.. E cam trist ca in ziua de azi sa nu se ofere access la modulu de mail, adica cam orice faci in ziua de azi trimite un mail candva. Doar daca e sa-ti faci o pagina fara sa trimita ceva, dar putine is asa.. Dar na, poate il ajuta pe autoru topicului
 2. Bun.. V-a avertizat @Alexandru C. sa terminati cearta aici, va puteti certa acum prin PM daca vreti, grija la limbaj totusi.
 3. Cum Pun Member Title Colorat In Ipb?

  Incearca sa adaugi numele complet de la tabla: UPDATE fantezie_mercenarii.members ETC..
 4. Cum fac sa nu se mai miste logo?

  - Dacă un membru se oferă să rezolve problema prin Teamviewer, Skype sau direct pe forum, respectivul membru sau autorul topicului sunt obligați să posteze soluția pas cu pas sau un link spre alt topic unde se poate găsi soluția.
 5. Steamgroup ? (sidebar)

  Daca nu ai 5$, atunci ar trebuii sa lasi IPB la o parte si sa incepi cu o platforma gratuita, ar trebuii sa fie mai ok. - Aceasta categorie este pentru a cere ajutor, în niciun caz nu pentru a cere X tema sau Y hook/aplicație.
 6. Cerere Shoutbox Pentru Ipb 4.0

  Verifica la Block Manager, sageata din stanga de pe pagina principala, ar trebuii sa ai ceva cu chatbox pentru a adauga unde vrei tu.
 7. ShoutBox

  1. Încercaţi să stabiliţi un titlu cat mai descriptiv 2. Începeţi cu elementele de bază 3. Elaboraţi conţinutul subiectului etc.
 8. cum pot face categoriile?

  Bun, pana aici. Se pare ca nu vrei sa intelegi.
 9. Skin deflection editat

  Incepem rau: Plus ca nu vad asa mari modificari incat sa fie ceva interesant, as putea spune ca majoritatea deja seama din alte locuri. Dar na, eu unu as continua, daca iti place sa faci lucruri de genu cu timpu vei invata si vei prinde experienta mai buna si vei incepe sa faci, sau ar trebuii sa faci lucruri mai avansate. Ce-l putin asa am inceput si eu.
 10. Cum scot spatiu de sub panoul de user in meniu?

  Ce legatura are content-ul si culoarea la background cu problema ce prezinta omu? Te rog... nu mai posta chestii care poate strica temele useriilor. Nu postaţi doar pentru a vă băga în seamă! Am văzut mulţi utilizatori care pretind că ştiu ce fac atunci când oferă o soluţie, însă nu fac nimic altceva decât să ofere sfaturi proaste, producând alte erori Posteaza aici continutu de la: #user_navigation Care il gasesti in ipb_styles.css. Posibil sa aiba un padding sau height-ul prea mic setat.
 11. Auto welcome chatbox

  Daca e vorba de asta: https://invisioncommunity.com/files/file/7449-auto-welcome/ Adaugat ca si attachment aici. Auto Welcome.zip
 12. Problema forum !

  Lipsesc foarte multe detalii, te-am mai avertizat deja de vro 3-4 ori pe conturile celalalte, revin din nou cu aceasi topic: Sa speram ca de data asta il citesti cum trebuie, credca m-am explicat de cateva ori si se pare ca tot nu vrei sa intelegi.
 13. Nu apare sidebar

  Pe ce tema ai incercat? Ai incercat pe aia default? Daca pe aia default de la IPB functioneaza, atunci inseamna ca tema posibil sa nu mai fie compatibila cu versiunea la care ai facut upgrade.
 14. Confirmat ca eu am raspuns Da, trebuie sa fi colorat la nume
 15. Cum scot IP-ul de la posturi?

  Din cate imi aduc aminte, nu. Nu exista nici-o optiune pentru a alege daca vrei sa vada sau nu IP-ul un grup / user specific.
 16. Pe viitor posteaza 2-3 topicuri daca chiar e nevoie, e pentru binele lu persoanele care folosesc functia search. Si multe dintre ce-a ce vrei exista deja destule topicuri.. Si un topic care probabil te-ar putea ajuta destul de mult ar fi:
 17. Cum scot IP-ul de la posturi?

  IP-ul e valabil la vedere doar pentru Moderatori si persoanele cu access la AdminCP.
 18. Xtremezone Romania pareri si sugestii?

  Din moment ce nu e modificata din ce-a originala nu prea iti permiti nici-un copyright, fiindca copyright-ul original sigur il are IPSFocus. Si asta e pentru ca inca ai lucruri puse de ei. Deci pentru mine nu e valabil copyright-ul ce ai pus. Si nu esti unicu care a facut asta, dar na... logica la asta ar fi de genu.. iau putina vopsea, fac pe telefon o dunga si am sa zic ca mi-am creat propiul telefon, ce-a ce nu prea are sens.
 19. Daca te-ai razgandit in 14 ore, eu zic ca nu are rost sa-l schimbam ca oricum te vei razgandi iar dupa cateva ore sau zile. Mai ales ca abia au trecut 3 luni si un pic de cand te-ai inregistrat si deja vrei sa schimbi numele..
 20. Caut un Tehnician IPB 3.4.x (platesc)

  Grija mare cui ii dai datele cu access la AdminCP. Poti sa-mi trimiti un PM daca vrei sa ma informezi despre ce e vorba (nu-mi trebuie forumu sau datele de acess, doar care este problema, is putin curios), dar nu iti voi promite nimic ca te voi ajuta sa rezolvi problema.
 21. Problema Tema

  Nu are nici-o legatura cu IPB 4, vorbeste cu firma de hosting de unde poti vedea logu de erori. Normal optiunea asta o gasesti in CPanel sau in majoritatea panourilor.
 22. Problema Tema

  Repet ce-a ce am spus la ultimele 5 topicuri... Te-ai uitat in logu de erori de la apache sau engine-ul folosit de host? Daca nu, uitate si vezi eroarea, daca tot nu sti ce inseamna, revino aici cu eroarea ce iti apare.
 23. Problema Block Manager

  Care au fost ultimele modificari ce ai facut inainte sa nu mai mearga deloc?
 24. Update IPB 3.4.x to IPB 4.1.x

  Ai nevoie de urmatoru tool pentru ce-a ce vrei sa faci. https://invisioncommunity.com/files/file/6823-ips-utf8-database-converter/
 25. Problema ShoutBox

  Verifica logu de erori de la apache sau engine-ul folosit de host.
×