gadeas

Moderators
  • Content count

    2,556
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    103

Everything posted by gadeas

  1. Eu as lua alea de la 220Volt daca crezi ca is ok ca magazin. Adica ei nu au in stock, dar livrarea o fac la comanda, asta inseamna ca vor cere la furnizor bucatiile care au nevoie, va dura putin mai mult transportu pana cand ajunge de la furnizor la ei, si dupa de la ei la tine transportu normal ce ofera ei. Ai putea suna la ei si sa vezi cam cat ar intarzie daca nu iti arata aceasta informatie niciunde cand e sa platesti.
  2. Formu de login nu a fost niciodata inchis: </form>
  3. Primu nu e bun: Aldoilea linku nu merge. In celalalt topic ai postat in primu post asta: http://www.220volt.ro/Kingston+HyperX+Fury+Black+DDR3+1866MHz+8GB+HX318LC11FBK2+8 De ce nu iei astea daca ai incredere in magazin? Eu unu nu-i cunosc pentru ca nu stau in Romania, dar poti verifica daca is ok sau nu.
  4. Daca nu ai o licenta valabila, nu ai cum sa faci upgrade-ul asa. Trebuie sa downloadezi aplicatiile la care vrei sa faci upgrade si sa citesti fisieru cu instructiuni.
  5. Ai verificat daca contu se inserteaza corect in baza de date?
  6. Eu as face upgrade la 4.1.18.2. Changelog din 4.1.18.1: https://invisionpower.com/release-notes/41181-r57/ Changelog din 4.1.18.2: https://invisionpower.com/release-notes/41182-r58/ Is cateva fixuri semi-importante.
  7. + ca "Forums" este cuvantu default ce are IPB.
  8. Ce eroare primesti?
  9. Bine ai venit pe PCT, nu uita sa citesti regulamentu pentru urmatoarele topicuri: Exista deja multe topicuri pe aceasi subiect, foloseste functia search:
  10. Asta e adevarat, dar eu personal cred ca exista jocuri mult mai bune de genu lu CS care bate 1.6-ul. Delta force nu stiu pentru ca nu am jucat, dar Arma 3 s-ar putea sal bata si pe el. NFS-urile le inteleg, ultimele au fost o porcarie de jocuri, acolo si eu as prefera sa joc Underground decat unu din astea noi. Dar cand e vorba de jocuri gen 1.6, mai bine as juca CS GO sau Rainbow Six Siege, si daca as vrea ceva mai viu si mai de teamwork, overwatch, ce-a ce joc cel mai mult in ziua de azi.
  11. Eu tot nu inteleg cum in 2017 lumea inca joaca CS 1.6, un joc cu asa grafica outdated si mai ales pe 640x480 Mai bine as juca minecraft pe telefon ca s-ar vedea mai bine. PS: Si 800x600 mi se pare putin rau de tot.. Dar na, fiecare joaca cum vrea, poate m-am obisnuit si eu prea prost cu jocurile nativ 4K pe TV, incat si unele jocuri pe 1080p deja mi se par slabute (grafic vorbind).
  12. Reduceri incat sa gasesti 16Gb la 1600Mhz sau 1866Mhz cu CL mic (11 sau 10) la pret de sub 400 lei, nu prea stiu cum stau reducerile la voi, dar asta suna ceva reducere de black friday pentru aproape la sfarsitu anului sau de craciun. Daca mai vrei si incredere in calitate, probabil as lua Corsair sau Kingston, ce-a ce asta iaras probabil sa gasesti bucata de 8Gb 1600MHz CL11 la pret de 200-230 lei, greu de tot, poate doar daca iei second hand de la cineva, garantia oricum e pe viata atat la RAM. O intrebare daca nu te supara si normal, raspunzi daca vrei, ai cumparat placa de baza si aproape tot PC-ul recent sau mai de mult?
  13. La ce vrei sa faci update?
  14. Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic
  15. Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic De asta s-a sters ultimu topic. Solutia pentru problema asta este sa faci update la versiunea ce folosesti, Leaderboardu a fost adaugat in versiunea 4.1.17.
  16. Functia set_magic_quotes_runtime nu mai exista de la PHP 7.0.0 in sus, foloseste o versiune de PHP mai mica.
  17. E buna la ce ai, o poti gasii aici mai ieftina, poate te intereseaza diferenta aia http://www.pcgarage.ro/surse/corsair/new-vs-series-vs650/
  18. Esti bagat la mixed content si nu mai apare sus "Secure" in verde, ci: Si in consola daca o deschizi primesti: Mixed Content: The page at 'URLu thead aici' was loaded over HTTPS, but requested an insecure image 'URLu unde e hostata imaginea'. This content should also be served over HTTPS.
  19. Depinde ce mai ai momentan, daca e sa iei doar o bucata, sau chiar doua fara sa le imperechezi cu altele ce mai ai, probabil as lua HyperX-ul, garantie pe viata si frecventa mai mare, diferenta nu o vei vedea intre ele, nici intre 1600MHz - 1866MHz si nici intre CL11 - CL10.
  20. Mie unu imi dadea pe chrome direct ca site-ul nu este safe dupa o perioada, solutia aia a fost buna, problema e ca trebuie sa administrezi cam orice link ce se posteaza sa vezi daca site-ul respectiv de imagini ofera linkurile si cu https, daca nu, nu va aparea imaginea. Parca exista ceva unde puteai sa-i zici un fel de whitelist de linkuri de unde lasi sa posteze lumea, ai putea adauga acolo linkurile care ofera imaginile si prin https.
  21. Pare un nulled care nu e bun. Verifica licenta si probabil acolo cauta un fisier care nul gaseste si de aia da eroarea. PCTroubleshooting nu sustine pirateria, deci nu prea te putem ajuta.
  22. Pentru mail probabil poti de aici: http://pctroubleshooting.ro/settings/email/