gadeas

Ambassadors
 • Content count

  2,467
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  100

Everything posted by gadeas

 1. Zici ca vorbesc cu peretii... Uitate trei posturi mai sus. Daca nu aveti ceva pozitiv sau critic de comentat intrun mod detaliat, nu mai postati.
 2. Citeste postu lui @Dan O.
 3. Cititi postu lui @Dan O.
 4. Mareste limita de la PHP pentru a uploada fisiere. Mai exact in fisieru php.ini cauta: ; Maximum allowed size for uploaded files. upload_max_filesize = 40M ; Must be greater than or equal to upload_max_filesize post_max_size = 40M Default probabil ai 2M, mareste valoarea la 30-40M, da-i un restart la serviciu PHP si ar trebuii sa mearga. Daca nu ai access la fisieru php.ini, vorbeste cu firma hosting sau in fisieru .htaccess adauga urmatoarele randuri: php_value upload_max_filesize 40M php_value post_max_size 40M
 5. https://github.com/rikuhaa/mathedit CKEditor-ul de la IPB are deja jQuery, MathQuill probabil nu, deci va trebuii sa instalezi si aia, poti incerca pasii ce zic acolo.
 6. Pentru problema 2, dai un search pe forum sau te uiti mai atent pe la toate setarile de la IPB. Dupa 400 posturi, m-as astepta sa sti deja regulamentu asta. - Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic- Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou
 7. Nu are cum sa fie de la acel cod CSS fiindca este legat de o lista (<ul>) cu un identificator (id) unic.
 8. http://www.flaticon.com/ http://www.iconarchive.com/ Exista si Google si alte sute de site-uri..
 9. PHP 6 nu exista. Daca folosesti IPB 3.4.6, daca nu ma insel minim este PHP 5.4 sau 5.5 oricare ar fi, eu as folosi minim 5.6 si probabil maxim 5.6, cu IPB 3.4.6 nu m-as baga pe PHP 7.
 10. Par niste probleme de encoding la text, nu sint 100% sigur, dar as putea spune ca host-ul free e devina. Ai altundeva unde poti incerc site-ul? Probeaza pe localhost cu XAMPP sau ceva asemanator.
 11. Ma mira ca nimeni nu i-a spus ca el are cateva sute de PX in partea dreapta de la LastPostInfo, si ca ar fi putut sa scada partea aia sa fie mai mica si incapea totu mai ok, pentru ca eu chiar nu vad sensu la spatiul acela liber fara sa fie folosit.
 12. Exista sute de topicuri pe acest subiect, Foloseste functia search. Daca nu sti basicu despre CSS, mai bine lasa forumu deoparte si invata CSS. Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou
 13. Culoarea aia este de la: Highlighted Post Background Si o gasesti cand mergi la: Customization > Themes > Edit pe tema care ai problema > Front-end colors > Highlighted Post Background Setarea aia daca nu ma insel o poti activa la fiecare grup separat, probabil iti apare doar tie asa fiindca ai activat optiunea sa apara highlighted posturile de Administratori.
 14. In HTML? Nu poti.
 15. Doar CSS fara JS: https://mladenplavsic.github.io/css-ripple-effect/ Cu JS: http://stackoverflow.com/questions/30074246/how-to-create-ripple-effect-on-click-material-design
 16. Pai a specificat ca este pentru IPB 4, dar nu stiu de ce a postat aici codu daca autoru vrea pentru 3.4. Pai, iti trebuie si un key creat in packurile de limbi, dexemplu cu urmatoru key: membru_nou Si atunci vei putea citii cu: {lang="membru_nou"} Dar in niciun caz nu ar merge cu spatii intre cuvinte.
 17. IPB 4 sau IPB 3.4? Btw... is this? {lang="Membru Nou"} Asta merge macar? Nici nu inteleg cum ar putea sa caute in key-urile de la packu de limbi ceva cu spatiu.
 18. Citeste postu lui @Dan O..
 19. Ce format are index-ul?
 20. Ai schimbat in configuratie URLu de baza? Daca nu ma insel il gasesti in config_global.php
 21. Wordpress.
 22. Trebuie sa dai si un recache la skin. Daca folosesti linkuri http fortate prin skin, semnatura, avatar, etc va trebuii sa schimbi si alea din http in https. Despre imaginile de la gametracker, ei au si http si https, poti lua imaginea care vrei tu fara probleme.
 23. Si mutat de la categoria Tutoriale + pin + featured.
 24. Aia cu color si fara " " merge doar daca e unica chestie ce foloseste, daca ai pus alte chestii mai speciale, va trebuii si alea sa le pui fara ".
 25. Aia defapt nu este o imagine statica, este o imagine dinamica creata prin PHP. Poti citi mai multe aici: https://www.sitepoint.com/dynamic-images-imagemagick/ Exemplu: http://orangepanel.bugged.ro/userbar/SileNTT http://orangepanel.bugged.ro/userbar/SileNTT.png Vei vedea ca adoua imagine nu gaseste useru si automat nu este generat nimic pe ea. Imaginile de genu nu le poti adauga in semnatura pentru simplu fapt ca nu au nici-o extensie .png, .jpg, etc. Ce-l putin nu prin metoda ce incerci tu sa folosesti imaginea in semnatura, probabil poti daca o adaugi direct in baza de date la useru respectiv.