Jump to content

Johhny

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Johhny

 • Rank
  Junior

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kaspersky-ul iti cere aprobarea la deschiderea paginilor si la accesarea serverelor pentruca versiunea internet security are si functie de firewall. Deci in setari la antivirus scoate-i aceasta functie de firewall (care probabil ai activato la instalare).Si selecteaza ca activ firewall-ul din OS. Cat despre acea infectare daca anti-virusul nu face fata, formatarea ramane ultima solutie.
 2. Mare prostie!! heat pipe-uri si la memorii. Pana la urma radiatorul si airflow-ul din carcasa era destul, plus ca unele coolere de procesor asigura un airflow si la memorii (ex: Arctic freezer 64 PRO, conteaza directia de montare). Chiar si radiatoarele simple au fost considerate o chestie de marketing, dar pana la urma toate se rezuma la asta. Clientul vede, ii place, da bine in PC si cumpara. Deci parerea mea aceste heat-pipe-uri sunt marketing pur..
 3. Daca te referi la acele posturi publicitare(gen apariti hardware) nu pot fi 100% considerate spam, dar totusi intra in categoria aceasta, pe XtremPC s-au dat destule Warn-uri pentru asa ceva. In functie de forum, unele accepta aceste posturi, altele nu. Cat despre un topic cu warns&ban nu cred ca umple forumul, undeva trebuie sa se tina o astfel de evidenta, toate forumurile au asa ceva, ia arunca un ochi aici
 4. cred ca ar trebui facut un topic ceva de genul warn&ban unde spui cine si cum a luat avertisment sau ban..
 5. Johhny

  Ajutor

  imprimanta face parte din categoria hardware.. nu discutii generale
 6. Mai bine zis shooterele imbunatatesc reflexele, viteza ochiului. Dar in nici un caz nu cred ca imbunatateste vederea, pe langa faptul ca oboseste ochiul mai apar si alte probleme.
 7. La majoritatea userilor este vreun timp de minim 5 zile in care nu intra pe forum si nu posteaza nimic, doar la uni, ca alti nu intra cu saptamanile. Deci cu o suspendare de 2 zile este ca si cum i-am indemna la abateri de la regulament.. Asta nu se mai cheama sanctiune.
 8. 1 warn pentru benjamin. Sorry! dar aici nu schimbam ,,fimei''
 9. Lol, tu ai precizat tensiunea de alimentare electrica . Dar ai uitat sa precizezi puterea lor, eventual pune un link, daca gasesti..
 10. Lite-on este de cand lumea. Arunca o privire prin ofertele magazinelor online. Se pare ca dupa ce a inceput majoritatea hdd-urilor sa fie pe sata, acuma este si randul unitatilor optice. Este un lucru bun asta, mai mult spatiu in pc, si un cable management mai bun..
 11. Memorile ddr2 au un pontential mai mare de OC decat ddr2 si sunt mai rapide. Tu faci OC pana la o anumita limita unde esti sigur ca nu ai probleme...
 12. Prin OC poti scoate ceva mai multa performanta din placa. Oricum ai versiunia 7300 GS, daca era GT, era altceva. Memoria era bine daca era GDDR3, dar este 2. Poti sa ridici frecventele placi (CPU, RAM), foloseste RivaTuner, sau uitate in lista asta, ai sa gasesti mai multe... Niste screenshoot-uri:
 13. DA... si bani ca sa o pui in functiune si bani sa o alimentezi (ca bestia asta consuma de te rupe), si bani pentru restu sistemului, ca degeaba o ai daca nu ai si sistemul macar pe aproape de performanta ei...
 14. E mouse pentru oameni cu bani, celebritati, care atunci cand se gandesc sa mai utilizeze calculatorul, nu vor sa puna mana pe orice plastic. E o chestie de design aici, n-are legatura cu performanta
×
×
 • Create New...