Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dedicata'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Discutii generale
    • Stiri IT&C
    • Reviews
    • Generalitati
    • Timp liber
    • Anunturi
    • Chestionare
    • Mobile si comunicatii
    • Multimedia
    • Grafica 2D si 3D
  • World Wide Web
    • Web Design & Website Review
    • Domenii si Web Hosting
    • Web Development
    • Programare
    • Web Scripts
    • Motoare de cautare
    • Search Engine Optimization (SEO)
  • Troubleshooting
    • Hardware
    • Software
    • Internet & Network
    • Jocuri PC & Console
  • Sisteme de Operare
    • Windows
    • Mac
    • Unix / Linux
  • Feedback
    • Bug-uri, Sugestii & Feedback
    • Banari, Suspendari, Avertizari
    • Echipa Administrativa
  • Club inchis's Stiri din IT
  • Club inchis's Stiri din Gaming
  • Club inchis's Stiri din viata de zi cu zi..
  • Club inchis's Diverse
  • Invision Power Board România's Interviuri Staff
  • Invision Power Board România's Tutoriale IPB
  • Invision Power Board România's Sfaturi și sugestii
  • Invision Power Board România's Themes & Hooks
  • Invision Power Board România's Ai probleme? Postează aici!
  • Invision Power Board România's Știri diverse
  • Clubul lui Courage's Topics
  • PHP Lovers's Tutorials
  • PHP Lovers's Scripts
  • The Samethiefs's Topics & discussions

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Facebook


Twitter


OS


Location


Interests

Found 2 results

  1. Salut, Am urmatorul pc :Placa de baza Gaming Asus Z97-Asocket 1150 chipset z97Procesor i3 - 4160 Haswell8GB Ram500GB HDDPlaca video GTX 460 1gbProblema e uramatoarea, nu imi vede placa video de nici o culoareAm incercat din bios, i-am schibat slotul, in divice manager nu o vede imi apare doar aia cu VGA Graphic. E conectata cum trebuie, are curent . nu o vede .Ce mai e de facut ? Poze: https://ibb.co/ez0T1mhttps://ibb.co/kQtFgmhttps://ibb.co/d1O3Z6https://ibb.co/nPnVE6https://ibb.co/f5q0E6https://ibb.co/eE4hSRhttps://ibb.co/nHESu6https://ibb.co/icOFgm
  2. Placa video dedicata nu este activa, utilizandu-se numai cea integrata. Desi am selectat din Nvidia Control Panel utilizarea placii GeForce 820M la toate aplicatiile, se utilizeaza tot cea integrata Intel. Placa video este recunoscuta in Device Manager, dar in BIOS(versiunea 310) nu apare decat cea integrata Intel (putand fi selectata dimensiunea memoriei utilizate). Am instalat driver-ele de pe CD-ul original ASUS, dar si aplicatia Nvidia de pe Internet, toate acestea avand acelas rezultat negativ.
×