Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ip'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Discutii generale
    • Stiri IT&C
    • Reviews
    • Generalitati
    • Timp liber
    • Anunturi
    • Chestionare
    • Mobile si comunicatii
    • Multimedia
    • Grafica 2D si 3D
  • World Wide Web
    • Web Design & Website Review
    • Domenii si Web Hosting
    • Web Development
    • Programare
    • Web Scripts
    • Motoare de cautare
    • Search Engine Optimization (SEO)
  • Troubleshooting
    • Hardware
    • Software
    • Internet & Network
    • Jocuri PC & Console
  • Sisteme de Operare
    • Windows
    • Mac
    • Unix / Linux
  • Feedback
    • Bug-uri, Sugestii & Feedback
    • Banari, Suspendari, Avertizari
    • Echipa Administrativa
  • Club inchis's Stiri din IT
  • Club inchis's Stiri din Gaming
  • Club inchis's Stiri din viata de zi cu zi..
  • Club inchis's Diverse
  • Invision Power Board România's Interviuri Staff
  • Invision Power Board România's Tutoriale IPB
  • Invision Power Board România's Sfaturi și sugestii
  • Invision Power Board România's Themes & Hooks
  • Invision Power Board România's Ai probleme? Postează aici!
  • Invision Power Board România's Știri diverse
  • Clubul lui Courage's Topics
  • The Samethiefs's Topics & discussions
  • PHP Lovers's Tutorials
  • PHP Lovers's Scripts

Calendars

  • Community Calendar
  • Club inchis's Calendar IT

Found 1 result

  1. La multi ani ! De ceva vreme ma confrunt cu o problema . Leptopul se conecteaza fffff greu la internet . Apare triunghiul galben , ... ma ajut de acea aplicatie " troubleshoot problems " , ...si in final imi arata ca : " Local Area Connection nu are un IP valid " . Mai repet acest lucru la intervale de cateva minute , dar degeaba . Opresc leptopul , ii scot bateria , il deconectez de la curent , astept cateva minutele . Il pornesc ,...degeaba , acelasi lucru . Il las asa cam o jumatate de ora , fara sa-l ating , ..si se conecteaza la internet ( triunghiul galben dispare ) . Detin un leptop Acer Aspire 6930 Processor : Intel Core( TM ) 2 Duo CPU T5800 2.00 GH ; memory ( RAM ) 3,00 GB System type : 32-bit , am windows 7 Ultimate instalat . Mentionez ca internetul este distribuit printr-un numar de masca ( sa-i spun asa ) ,..NU prin IP satic cu user si parola . Intrebarea este : de ce se conecteaza fffff tarziu la internet ; ...oare exista un " conflict " cu alte calculatoare din retea (,,,pentru ca, eu vad si alte PC-uri cand dau clik pe iconita de la internet ,...atunci cand nu este conectat si am triunghiul galben )
×