Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Microsoft Security Essentials 2.0 Review

Recommended Posts

Preacunoscutul (sau nu) antivirus al celor de la Microsoft numit Security Essentials a ajuns la versiunea finala, si anume: versiunea 2.0. Cum era si evident aceasta versiune finala aduce si cateva caracteristici si functii noi.

In primul rand aplicatia am observat ca se integreaza in Internet Explorer oferind utilizatorilor un plus de siguranta in timpul navigarii pe internet, de exemplu aplicatia va bloca scripturile periculoase inainte ca acestea sa fie rulate.

De precizat ar fi si faptul ca aceasta versiune dispune si de un nou motor anti-malware capabil sa detecteze orice amenintare informatica care va poate compromite sistemul si nu in ultimul rand trebuie sa precizez ca Microsoft Security Essentials 2.0 dezinfecteaza sistemul mult mai eficient decat versiunea anterioara.

microsoftsecurityessentn.png

Ar mai fi de spus ca Antivirusul nu se integreaza doar in Internet Explorer ci si in retea astfel monitorizeazand traficul si detectand evetualele pericole inainte ca acestea sa patrunda in computer. Microsoft Security Essentials 2.0 poate rula si pe sisteme ceva mai vechi fara sa consume prea multe resurse, ba chiar puteti aloca diferite procente din puterea procesorului functiei de scanare astfel nu va veti trezii ca sistemul se blocheaza total cand efectuati o scanare. Aceasta optiune ar trebui implementata si de alte firme producatoare de soltuii antivirus de exemplu cei de la BitDefender.

Avand in vedere gradul foarte bun de detetectie al aplicatiilor de tip malware si nivelul tot mai scazut de alarme false pot spune ca Security Essentials 2.0 este una dintre cele mai bune solutii ativirus oferite gratuit (doar pentru utilizatorii care detin o licenta originala a sistemului de operare Windows). Pentru doritorii ce vor sa incerce Microsoft Security Essentials 2.0, aflati ca acesta poate fi descarcat de mai jos:

Download Microsoft Security Essentials 2.0: :link:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×