Jump to content

Conectare Dvd Sony Sr100 La Tv Lcd ?


djinn

Recommended Posts

Nu stiam unde sa deschid topicul si l-am pus si eu la generalitati. daca se pricepe cineva e rugat sa posteze o rezolvare.

am un DVD player sony sr100 pe care vreau sa-l conectez la un tv LCd sony de 66 cm. Initial am incercat printr-un cablu scart, am ales din meniul tv-ului AV1, corespunzator slotului scart unde am bagat cablul, insa nu am reusit, adica sunetul merge perfect, aud filmul cum ruleaza, dar video nimic. E black totul. La dvd la fel, filmul merge normal, secundele trec, etc, dar video nimic. Azi am cumparat o mufa RCA cu 3 componente, 2 audio si 1 video, presupun ca e foarte cunoscuta, am luat-o in ideea ca poate e scart-ul de vina. am incercat si cu asta, aceeasi poveste, sunet e ok, video nimic. am probat dvd-ul la un alt televizor, un crt de 56 cm, si merge impecabil, cand pornesc dvd-ul, comuta automat de la semnalul tv la meniul dvd-ului, cum e normal. La lcd-ul sony nu se intampla asa ceva. deja e frustranta treaba :) stie cineva vreo rezolvare, mersi anticipat

Link to comment
Share on other sites

dvdul merge.

Televizorul banuiesc ca merge.

Mufa merge? (poate nu trimite semnalu de video cum ar trebui..)

Apare meniul si ecranu devine negru abia la film? sau e negru tot timpu?

P.S. RGB pe ambele? La mine la tv daca nu e aceasi schema de culori pur si simplu se vede ciudat, dar e posibil sa nu afiseze deloc. incearca sa vezi daca e RGB sau CMYK.. si la dvd si la tv)

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

RGB sau CMYK ?? humm, astea nu le-am vazut in setari la televizor pe nicaieri... o sa reiau meniul sa caut din nou.

Imaginea se vede black de la inceput, nu apare meniul DVD-ului... ceea ce e dificil la DVD-urile facuta la calculator, data DVD, ca acolo le selectai din meniul dvd-ului si alegeai un film...asa la dvd-urile de pe piata, la majoritatea iti intra direct filmul la rulat, ca e doar unul...

revin cu un post

Link to comment
Share on other sites

pe telecomanda de la DVD player ar trebui sa fie un buton care ar trebui sa te duca la meniu..

Daca zici tu ca nu apare nimic, DVDul merge pe alt televizor, iar televizorul tau merge(prinde tvr1 spre exemplu) inseamna ca problema e la mufe (sau poate, desi improbabil, televizorul are probleme la scalarea imaginii, desii nu cred).

Eu sincer as incerca altceva in mufa aia scart, sa vad daca merge. Daca nu, as duce televizorul (daca e in garantie) acolo de unde lam cumparat zicand ca e stricat.

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

mda... problema e fluctuanta, am reusit sa le conectez, nu stiu cum... ideea e ca merge ocazional... azi merge, maine nu... nu am reusit sa decelez problema si nici nu imi mai bat capul. Ma dau batut, lucru ceea ce nu fac de obicei :)

admin, inchide topicul, ms

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.