Jump to content
Sign in to follow this  
Cen7

Am O Problema

Recommended Posts

Deci la instalarea unui program imi da o eroare : Error Loading c:\docume~1\claudiu\locals~1\Temp\7C3.tmp , sau Error Loading c:\docume~1\claudiu\locals~1\Temp\7C4.tmp si la sfarsit se tot schimba 7C5.tmp , 700.tmp .. stiti ??? dak da ID de mess claudiu20042002 sau mesaj aici .. ms !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar fi fost bine daca ai fi precizat si la instalaria carui program de eroarea. Oricum dupa cele spuse de tine eroarea este data in my documents, se poate sa fie din cauza windows-ului sau poate sa fie din cauza existentei unor virusi, fa o reinstalare de windows si un scan cu un antivirus folosit de tine dar cu updat la zi.... Dar cel mai bine da mai multe informati despre aceasta problema...

Share this post


Link to post
Share on other sites

in Temp din my documents se trimit fisiere de la diferite programe si din windwos, tie eroarea poate sa-ti deie de la fisierul unui program, dar dupa extensie pare mai mult un fisier de windwos care este accesat de programul care vrei sa-l instalezi sau sta in calea acelui program.

Share this post


Link to post
Share on other sites

am incercat si eu programul dat de tine (este un bot pentru mirc, si are setup) cand incerci sa rulezi setup-ul, apare eroarea de mai sus, asta nu poate insemna decat ca nu este bun programul, sau nu suporta acel windows.

incearca sa gasesti acelasi program dar sa iei alt kit si vezi daca face la fel.

succes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×