Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Reguli De Inscriere In Directoarele Web

Recommended Posts

Desi pe .com inscrierile in directoare sunt considerate drept o metoda depasita de link building, pe .ro acestea raman un mijloc relativ simplu si eficient de a obtine link-uri, anchor texte optimizate si cresteri in SERP (Search Engine Results Page).

Gartoon-Advance-directory.pngseo-link-building_full.pngdirectory.pngosa_server_directory.png

Cu toate acestea, este bine sa aveti in vedere niste reguli in momentul in care decideti sa va inscrieti site-ul in directoare web. O aprobare foarte rapida a link-urilor in directoarele web (pentru acelasi anchor text) poate declansa o penalizare Google (50, uneori chiar 100 de poziti in SERP). Acest lucru se datoreaza perceperii link-urilor ca fiind artificiale, din cauza unei optimizari agresive.

Pentru a evita o posibila penalizare este bine sa respectati:

  • varierea titlurilor pentru site (anchor textele pentru link-urile obtinute);
  • varierea descrierilor;
  • inscrierea moderata (maxim 5 directoare pe zi pentru site-uri noi, maxim 10-15 directoare pe zi pentru site-uri cu o vechime mai mare) cu pauze saptamanale;
  • obtinerea de link-uri din alte surse, pentru a nu ridica suspiciuni de optimizare agresiva.

Pe langa ce am scris mai sus, ar mai trebui sa stiti ca site-ul dumneavoastra este recomandat sa fie inscris in directoare do-follow, cu Page Rank cat mai mare, si, in categoria corespunzatoare/conexa nisei site-ului, si nu in alte categorii lipsite de relevanta.

In afara de asta ar fi bine sa generati o lista cu directoarele verificate, unde sa notati Page Rank-ul (pentru a detecta variatii, in special negative), data inscrierii site-ului, categoria in care se face inscrierea, precum si data la care este acceptat (sau descoperit) link-ul.

Toate aceste lucruri va vor ajuta sa identificati directoarele de calitate, si sa obtineti anchor texte optimizate pentru cresterea ranking-urilor, dar si sa evitati penalizarile.

Numai bine :pct2: !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×