Jump to content
Sign in to follow this  
absolutep0wer

Un Medic Rus Nu S-A Mai Trezit Din Betie De 30 De Ani

Recommended Posts

Un medic rus, pe nume Vladislav Borinski, este beat de 30 de ani. El este pensionar, dar si medic practicant, lucrand de acasa.

Intr-un interviu acordat unei publicatii din Rusia, cu ocazia pensionarii sale, el a dezvaluit ca nu s-a mai trezit din betie de vreo 30 de ani.

Borinski nu a glumit si a declarat ca totul a inceput dintr-o idee nebuneasca, dorind sa vada cat rezista la bautura, fara a se trezi din mahmureala. A baut continuu timp de zece zile, fara sa se trezeasca, hotarand sa mai continue inca 5, noteaza Teen Problem.

A constatat ca alcoolul nu mai actioneaza asupra lui ca la inceput si a continuat experimentul, ajungand la o luna de consum alcoolic non-stop. Dupa aceasta perioada, alcoolul nu l-a mai afectat in niciun fel, indiferent de cantitatea pe care o ingurgita. Singurii afectati au fost oamenii legi, care i-au suspendat permisul de conducere de nenumarate ori.

In acest moment, el bea in jur de 1,5 litri de alcool zilnic si, conform martorilor, nu arata deloc a om beat. Singurul efect secundar, conform spuselor doctorului, este acela ca nu mai stie exact cand a inceput experimentul. Stie anul, dar nu este prea sigur asupra lunii in care a inceput sa bea neintrerupt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha :P. In trecut (poate si in prezent), printilor si printeselor li se administrau cantitati mici de otrava, iar odata cu inaintarea in varsta cantitatea de otrava administrata se marea, pentru ca organismul celor in cauza sa devina imun la otravuri. Experimentul doctorului are aceeasi baza :D.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×