Jump to content

Zece Motive Ca Sa Nu Pleci In Vacanta In Vara Asta


CorinA

Recommended Posts

Doar gandul ca ai putea sa nu pleci in concediu in vara asta iti poate face rau. Ca sa te mai alini un pic,am gasit 10 motive pentru care sa-ti iei vacanta mai tarziu:

dasinupeplaja1.jpg

1.Pleaca in extra sezon. Vacante la jumatate de pret, plaje goale si fara coloana de masini pe autostrada. Fara sa mai pui la socoteala ca tu esti in vacanta, iar restul lumii munceste.

2.Profita de o perioada calma. Sa ramai vara la birou e tot ca si cum ti-ai lua o vacanta, numai ca nu-ti consumi zilele de vacanta. in iulie si august lucrurile se misca mai greu, dosarele sunt in stand-by pentru ca si clientii sunt in vacanta, va puteti lua pauze mai lungi si mai dese si nu mai trebuie sa stati peste program.

3.Recupereaza timpul pierdut. Prins mereu cu un teanc de dosare, vara este periada ideala sa iti pui ordine in ele si sa termini tot ce ai inceput, ca sa fii linistit dupa perioada vacantelor.

4.Transportul este mult mai degajat.Fie ca mergi la serviciu cu masina sau mijloacele de transport in comun, drumul este mult mai liber. Poti prinde chiar si un loc in metrou sau in autobuz!

5.Sefii sunt plecati. La birou nu mai este nimeni sa te supravegeheze sau sa iti ceara socoteala. Poti sa iei si initiative pe care sa le valorizezi de indata ce seful se va intoarce.

6.Te imprietenesti cu colegii din alte departamente. Singur pe culoare si fara sa stai la coada la automatul de cafea, vei avea altfel ochi pentru colegii din alte departamente si veti solidariza, din simaptie.

7.Nu o sa mai auzi vorbindu-se de copii. Daca nu ai copii, dar stii totul despre scutece sau despre alaptaree de la colegii care nu vorbesc decat despre asta, e momentul in care poti respira. Fericitii parinti sunt plecati cu micutii in vacanta, deci veti gasi si alte subiecte de conversatie.

8.Nu o sa fii deranjat in concediu. Cand pleci vara in concediu risti sa iti sune telefonul la fiecare cinci minute. Majoritatea colegilor fiind plecati, cei care raman e posibil sa nu se descurce si atunci vor suna pentru instructiuni. Daca pleci dupa ce se intoarce toata lumea, se vor descurca cu siguranta fara tine

9.Esti exotic fata de ceilalti colegi. Daca pleci in acelasi timp cu restul lumii, bronzul de vacanta se va pierde in masa. De fapt, ce este mai comun decat un chip bronzat in luna august? Daca pleci mai tarziu, chipul odihnit se va distinge cu siguranta printre cele deja incercanate.

10.Fii oportunist! seful va aprecia cu siguranta ca tu ai accepata sa ramani la birou cand toata lumea era plecata

  • Upvote 1

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.