Jump to content
Sign in to follow this  
lolek

Realtek Ac'47

Recommended Posts

Tu probabil ai setarile de cat ai incercat sa instalezi Sound Blaster Live! Tre sa setezi placa integrata din setari de la Winamp. Options >> Preferences >> Plugins >> Output >> DirectSound si selectezi de acolo. Sper sa mearga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

asta e problema k nu gasesc placa intregata o gaseste 5.1 , si nu vreu 5.1 ca sare melodia probabil unde este prea aproapre de TvTunner nustiu :-?? dar pls ajuta-ma .. am incercat si cu Options >> Preferences >> Plugins >> Output >> DirectSound dar cand ajung in Output c dau .. pls help me :) MS

Share this post


Link to post
Share on other sites

si eu am aceiasi problema daca instalez winapul si vreau sa dau pe o melodie imi da eroarea respectiva,iara la windowsul media playere imi da erroarea ca nu poate citi melodia si am postat la software cealalta eroare care imi cere sa merg pana la add hardware dar degeaba merg ca nu merge ce imi cere el sau nu stiu eu cum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lolec am rezolvat azi problema ca aveam doua unul era ca imi huruia rau PC ul si era de la cooler ce trebuia curatat si problema cu sunetul mia explicat tehnicianul, ca sunetul era inchis din BIOS si deacea nu aveam sonor si imi dadea acele erori una dintre ele fiind ca al tine cand vroiam sa utilizez Winapul.

deci eu iti te intreb si iti recomand:1 nu iti merge sunteul decat la winp sau total pe pc?asta incercand si windows media player sa vez ice erori iti da .

2 mergi in bios si cauta seterile la sunet si dale enable verificale.

si scriene si spunene ce ai rezolvat. si o ultima soluti care iti va ramane de rezerva va fi sal iei binisor in brate si sa iei 500 de mii in buzunar si direct la un service care apartine de la firma care lai luat ,ban ifiind de rezerva in cazul in care numai ai garantie si ptr taxiu ceva daca nai masina,si vezi ce iti zice tenicianul.bafta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paul iar postezi inca 5 km si nu inteleg nimic ... in fine lolek am avut si eu problema asta singurul lucru care l-am facut a fost sa reinstalez din nou Setup-ul la placa audio :-h:-s !

Share this post


Link to post
Share on other sites

am avut si eu problema asta...trebuie decat sa teinstalezi driverul de sunet si sa bifezi decat icoana cu LAN ....eu atat am facut apoi a mers..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×