Jump to content
Sign in to follow this  
alex008

Cum Uploadez Video-Uri Mai Lungi De 15 Minute Pe Youtube?

Recommended Posts

Salut. Cum pot sa uploadez fisiere de 20-25 de minute pe youtube? Am vazut undeva unul cu copii de la 402 de peste 20 de minute dar cand am incercat sa uploadez eu ceva mi l-au refuzat pe motiv ca e prea lung. Deci cum a facut acea persoana acel upload?

exemplu:

evident, iar am mancat litere din titlu :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu ceva timp in urma cei de la YouTube au marit limita de timp de la 10 la 15 minute. Odata cu aceasta modificare YouTube a eliminat si limita de 15 minute pentru utilizatorii trusted (cu vechime, care nu au avut probleme de copyright, etc.)

youtubevideoslongerthan.png

Asadar eliminarea restrictiei de 15 minute este un mic cadou din partea YouTube pentru utilizatorii care au fost "simpatici" :)). Uite ce spun cei de la YouTube in aceasta privinta:

Starting today, we’ll begin allowing selected users with a history of complying with the YouTube Community Guidelines and our copyright rules to upload videos that are longer than 15 minutes.

http://youtube-global.blogspot.com/2010/12/up-up-and-away-long-videos-for-more.html

O alta modalitate de a scapa de limita de 15 minute ar mai fi sa devi partener YouTube: http://www.youtube.com/t/partnerships_benefits (dar acest lucru nu este posibil daca nu ai creatii originale pe care vrei sa le postezi)

Altceva (smecherii) in afara de ce am scris mai sus in acest sens nu stiu sa existe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci n-am sanse :(chanelul meu

Vreau sa uploadez niste desene mai vechi de pana in 25 de minute bucata dar daca le-as lua pe toate (26 de episoade) sa le despart in 2 nu prea as avea cum ca imi consuma destul de multa memorie programu cu care le tai.. poate imi recomanzi tu unul foarte light care sa fie foarte bland cu resursele ca AVS Video Editor care il am cam mananca resurse si nu ma lasa sa vad alte clipuri in timp ce le proceseaza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probabil ca trebuie sa ai foarte foarte multe vizualizari pe continut propriu, original.

Mersi Gaby, Easy Video Splitter le taie aproape instantaneu :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu-i adevarat asta e o prostie. Daca nu stiti nu comentati. Eu uploadez pe canalul meu de YT videouri de peste 15 min lejer tot ce trebuie sa faci este o chestie simpla si gratuita.

Cand uploadezi un videoclip vezi ca trebuie sa scrie ceva de confirmarea contului. O sa-ti puna sa dai nr de telefon dupa care primesti un cod (totul este gratuit) si apoi il bagi in casuta specifica si gata poti uploada peste 15 minute.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×