Jump to content
Sign in to follow this  
Biencutza25

Facebook Lanseaza O Platforma De Muzica

Recommended Posts

Facebook va lansa, luna viitoare, o platforma de muzica printr-o asociere cu serviciile online Edio, MOG si Spotify.Utilizatorii Facebook vor putea astfel sa asculte si muzica atunci cand sunt logati pe reteaua sociala.

Oficial, insa, noua platforma de muzica a Facebook va fi anuntata, in data de 22 septembrie, in cadrul conferintei anuale ce reuneste dezvoltatorii companiei. Spre deosebire de Apple, Google si Amazon, care au lansat deja servicii similare, Facebook nu va gazdui direct si nici nu va permite streaming-ul prin platforma respectiva, ci isi va baza serviciul pe partenerii amintiti care vor furniza continutul.

Pe de alta parte, un purtator de cuvant la Facebook a tinut sa precizeze ca "nu este nimic nou de anuntat. Multe dintre cele mai populare servicii de muzica din lume sunt deja integrate in Facebook si permanent discutam cu partenerii nostri despre modalitatile de imbunatatire a acestor colaborari". Amintim ca Facebook permite deja utilizatorilor sa posteze muzica pe propriul profil.

Facebook-Music-Dashboard-Spotify-625x452.jpg

Sursa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×