Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Cum Sa Atrageti Agentii De Publicitate Importanti Pe Site ?

Recommended Posts

Pentru inceput as dori sa precizez faptul ca informatiile scrise mai jos provin din Newsletter-ul Google Adsense, deci, pot fi demne de luat in seama.

adsensenewsletter.png

"Majoritatea agentilor de publicitate importanti au inceput deja sa-si faca planuri pentru vacanta de iarna, iar dvs. ar trebui sa faceti la fel! Daca va veti inscrie pentru directionarea catre destinatii de plasare, agentii de publicitate vor putea viza direct unitatile dvs. de anunturi.

Pentru a va asigura ca site-ul dvs. primeste cele mai profitabile anunturi disponibile, va recomandam sa tineti cont si de aceste practici optime:

1. Plasati unitatile de anunturi in partea superioara a paginii, langa materialele dvs., in locul unde utilizatorii interactioneaza cu site-ul. Partea superioara a paginii este sectiunea vizibila dintr-o pagina fara a fi necesara derularea in jos.

2. Utilizati formatele noastre de anunturi cu cele mai bune performante, intrucat majoritatea agentilor de publicitate le utilizeaza la crearea campaniilor: dreptunghi mediu (300x250), dreptunghi mare (336x280), panou (728x90) si turn lat (160x600).

3. Activati anunturi text si imagine pentru unitatile de anunturi, astfel incat intregul inventar publicitar relevant si disponibil sa concureze pentru aparitia pe site-ul dvs.

Este usor sa creati destinatii de plasare, acestea reprezentand un mod excelent de a obtine venit suplimentar. Dureaza un timp pana cand agentii de publicitate le pot vedea, deci grabiti-va!"

Numai bine :pct2: !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...