Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

+1 Pentru Reclamele Google Adsense !?

Recommended Posts

Se pare ca cei de la Google vor introduce si pentru reclamele Adsense, pentru ca utilizatorii sa poata recomanda cele mai bune reclame aparute pe site-uri. Butonul va fi atat in format imagine, cat si Gif animat sau Flash pentru a atrage atentia. Cei care afiseaza reclame pe site pot alege daca vor sau nu sa afiseze +1 langa reclamele Adsense.

Google_Adsense_logo.pngplus-one-button.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iata si anuntul oficial, primit zilele trecute pe mail:

În decursul lunii următoare, vom adăuga butonul +1 şi recomandările personale în anunţurile grafice. Butonul +1 va începe să apară în formatele de anunţuri grafice pentru AdSense pentru conţinut şi AdSense pentru conţinut mobil, adică în anunţurile imagine, anunţurile gif animate şi anunţurile flash. Clicurile pe +1 vor reprezenta un semnal suplimentar care va contribui la stabilirea relevanţei unui anunţ. Vom afişa în continuare anunţurile care vă vor aduce cel mai mult venit.

Anterior, am lansat butonul +1 în căutarea Google şi pentru site-urile editorilor, din dorinţa de a permite utilizatorilor să distribuie şi să descopere materiale de pe web cu mai multă uşurinţă. În curând, utilizatorii dvs. vor putea recomanda anumite anunţuri, crescând posibilitatea ca acestea să apară pentru conexiunile sociale ale utilizatorilor respectivi. Suntem de părere că aceste recomandări îi pot ajuta pe utilizatori să observe mai uşor anunţurile de pe site-ul dvs., ducând astfel, în timp, la venituri mai mari.

Dacă preferaţi să nu afişaţi butoane +1 împreună cu anunţurile grafice din paginile dvs., puteţi dezactiva această opţiune din contul dvs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...