Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Vechea Interfata Adsense Se Va Retrage In Curand !

Recommended Posts

Astazi, am primit un mail din partea celor de la Google Adsense, pe care l-am considerat interesant, si care suna cam asa:

"De cand am lansat noua interfata AdSense pentru toti editorii, ne-am straduit sa imbunatatim si sa oferim compatibilitate pentru noua versiune. Ca atare, va scriem pentru a va informa ca in curand vom retrage vechea interfata AdSense si vom solicita tuturor editorilor sa utilizeze versiunea noua.

Daca nu ati trecut inca la noua interfata, va recomandam sa faceti acest lucru cat mai repede pentru a va familiariza cu aspectul actualizat si cu noile functii. Pentru a face acest lucru, conectati-va si faceti clic pe linkul „incercati noua interfata AdSense” din coltul din partea de sus al contului. Suntem constienti ca perioada de adaptare poate dura un timp, astfel ca veti putea in continuare sa treceti de la o versiune la alta a interfetei pe parcursul saptamanilor ce urmeaza. Veti primi o alta notificare in cont pe masura ce se apropie data la care aceasta optiune nu va mai fi disponibila.

nouainterfataadsense.png

Va reamintim ca noua interfata AdSense ofera informatii suplimentare sub forma de grafice si rapoarte detaliate, noi comenzi de blocare a anunturilor si eficienta sporita cu ajutorul unei modificari de ordin vizual. Am adaugat multe dintre functiile care au fost solicitate cel mai frecvent, printre care se numara posibilitatea de a crea rapoarte programate si de a vedea canale in fila Pagina principala. Puteti gasi informatii detaliate in Centrul de ajutor dedicat noii interfete (http://www.google.com/adsense/support/as/).

Odata cu aceasta tranzitie, ne vom putea axa pe furnizarea mai rapida de functii noi si imbunatatite in noua interfata. Va multumim pentru sustinere, rabdare si cooperare."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...