+SoDas 36 Report post Posted January 7, 2012 Sall Recent am luat pe stic acest joc dar format din discuri.Cu deamon tools l-am instalat disc 1,2,3,4 .Totul a fost bine pana cand,am intrat in el si cu stupoare imi da eroarea:Isert the corect CD-ROM,select OK and restart application. Ce sa fac? Quote Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi. Share this post Link to post Share on other sites
gaby 3,070 Report post Posted January 7, 2012 Pai, raspunsul multora ar fi: "Cumpara jocul original." Ca sa nu spui totusi ca nu te-am ajutat deloc, problema vine din partea crack-ului. Ori nu l-ai aplicat cum trebuie, ori acesta nu functioneaza, ori, cu crack-ul pe care il ai poti juca numai cu CD-ul 1 montat in Daemon Tools. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.Cum pot sustine forumul?Cumpara de la eMag folosind acest link.-------------------- Share this post Link to post Share on other sites
+SoDas 36 Report post Posted January 7, 2012 adica? Quote Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi. Share this post Link to post Share on other sites
+SoDas 36 Report post Posted January 7, 2012 Poi am l-am instalat si cand intru imi da eroare si tre sa pun crackul? Quote Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi. Share this post Link to post Share on other sites
gaby 3,070 Report post Posted January 7, 2012 Da, trebuie sa pui si crack-ul, si/sau, sa jocu ci CD-ul numarul 1, montat/introdus/bagat in Daemon Tools. Daca nu merge, inseamna ca nu e bun crack-ul. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.Cum pot sustine forumul?Cumpara de la eMag folosind acest link.-------------------- Share this post Link to post Share on other sites
+SoDas 36 Report post Posted January 7, 2012 poi la cel de la care l-am luat crackul merge Quote Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi. Share this post Link to post Share on other sites
gaby 3,070 Report post Posted January 7, 2012 Inseamna ca probabil nu l-ai pus. Stii sa-l pui ? Se copiaza anumite fisiere de pe CD-ul 1 sau 3 in directorul in care ai instalat jocul. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.Cum pot sustine forumul?Cumpara de la eMag folosind acest link.-------------------- Share this post Link to post Share on other sites
+Lus 455 Report post Posted January 7, 2012 Ce vrea sa zica Gabi(cred) este ca, dupa ce se termina jocul de instalat, mai dai odata Mount Image si alegi din nou CD1, pe aceeasi partitie. Apoi pui crack-ul si vezi; daca nu merge, install din nou si incearca cu alt crack. App, daca nu ma insel, iti trebuie SP3. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+SoDas 36 Report post Posted January 8, 2012 de unde iau alt crack?(fara intrusi) Quote Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi. Share this post Link to post Share on other sites
gaby 3,070 Report post Posted January 14, 2012 Torrente/oDC/Google. Pentru a te asigura ca nu are intrusi ar fi indicat sa ai un antivirus. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.Cum pot sustine forumul?Cumpara de la eMag folosind acest link.-------------------- Share this post Link to post Share on other sites
+SoDas 36 Report post Posted January 14, 2012 am descoperit cauza am sters speed_exe si am pus crackul in locul lui si a mers. merci de sugestii Quote Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi. Share this post Link to post Share on other sites