Jump to content
Sign in to follow this  
ceasca13

Windows 7 64Bit Problema Administrator (The Endpoint Mapper Database Entry Could Not Be Created)

Recommended Posts

imposibil de creat intrarea in baza de date a cartografului de puncte finale

sau

"the endpoint mapper database entry could not be created"

nu mai pot face nimic...orice vreau sa instalez sau sa dezinstalez....nu ma lasa si imi da aceasta eroare

stie cineva cum pot remedia problema?

Share this post


Link to post
Share on other sites

imi zice recuperare sistem nu poate porni...sa citesc prima varianta

imi zice recuperare sistem nu poate porni..

am facut si cu mconfig.....dar cand dau sa l execute imi zice aceeasi eroare....probabil nu mai am contul de administrator....am facut vreo setare ceva....tot incerc si nu reusesc.....numai la anumite operatiuni de exemplu instalre sau dezinstalarea unui program pur si simplu nu ma lasa...ori nu face nimic ori im i da eraorea de mai sus mentionata

la toate aplicatiile la care imi arata scutul acela galben albastru la iconita( cel de administrator) nu ma lasa sa fac n8imic.,.incerc sa editez cont uitilaztor si are iconul acesta si nu merge

Share this post


Link to post
Share on other sites

imposibil de creat intrarea in baza de date a cartografului de puncte finale

sau

"the endpoint mapper database entry could not be created"

nu mai pot face nimic...orice vreau sa instalez sau sa dezinstalez....nu ma lasa si imi da aceasta eroare

stie cineva cum pot remedia problema?

nu ma lasa sa intru la gestionare calculator...iar la index ul windows spune cu semnul exclamarii ca hardware nou detectat....desi n am adaugat nimic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu am incercat in safe mode..cum incerc...si ce fac?

chestia e ca nu prea mai ma lasa nimic ceeea ce trebuie executat ca administrator

pe ce alt profil...am profilul meu...altul nu ma mai lasa sa fac..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alt profil nu e creat ?

CA sa intii in safe mode restartezi calculatorul, si apesi F8, pana iti intra un ecran negru. Dai safe mode si mergi mai departe si incerci sa-ti creezi inca un profil. S-ar putea sa fi plin de virusi. Ai pe calc un Malwarebytes ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alt profil nu e creat ?

CA sa intii in safe mode restartezi calculatorul, si apesi F8, pana iti intra un ecran negru. Dai safe mode si mergi mai departe si incerci sa-ti creezi inca un profil. S-ar putea sa fi plin de virusi. Ai pe calc un Malwarebytes ?

totul de azi dimineata..am scanat cu avg ...si nu apare nimic....nu am malwarebytes////si nu prea am avut porbleme de genul....dimineata am avut problema asta...http://stirileprotv.ro/stiri/ilikeit/milioane-de-utilizatori-s-au-trezit-cu-un-facebook-fara-poze-solutia-pentru-a-rezolva-problema.html

si plus ca dupa ce dadeam restart.....incarca windows...apoi apare negru 10 secunde si abia apoi intra in win 7....acum merge .....dar nu mai reusesc sa dezinstalez..sa fac nimic decat anumite lucruri ..merg progrmale jocurile ...dar daca vrerau sa intru la manager sa dezinstlaez ceva...puaza

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cred ca ai umblat pe niste accese. Stiti ca daca faceti un anumit tip de cont, gen Guest, nu poti sterge, dezinstala nimic! Nu ai un cont de tipul astuia?

frtitlud.png


head%20bash.gifVrei să vezi mai multe chestii interesante? Hai pe blogul meu, să vedem împreună cam cum mai e cu tehnologia în zilele noastre!

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai daca dau log off imi apare un singur cont...chestia e ca nu ma lasa sa intru la gestionare conturi ..tu cred ca ai dreptate....nu stie nimeni exact ? am incercat tot felul si cateodata se dezactiveaza serviciul centru de securitate....si nu pot sa i dau activeaza acum ca nu merge

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai System Restore activat? Ti-am spus si mai sus, daca ai, incearca un Restore point cu o saptamana in urma, sa zicem, daca zici ca problema ti-a aparut azi.

Daca nu, fa un clean instal cu Windows si cam asta este, e mai rapid si mai eficient.


fWy1P.gif

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai System Restore activat? Ti-am spus si mai sus, daca ai, incearca un Restore point cu o saptamana in urma, sa zicem, daca zici ca problema ti-a aparut azi.

Daca nu, fa un clean instal cu Windows si cam asta este, e mai rapid si mai eficient.

ti am zis ca nu ma mai lasa sa fac system restore....orice modificare a computerului ...e ceva legat de CCU control cont utilizator... si de administraotr...nu i dau de cap////cum fac clean install?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, scuze, nu am vazut. Pai, iti spun ce as face eu, si anume, m-as enerva foarte repede, as salva fisierele dorite si as reinstala windows-ul (clean install, adica reinstalezi windowsul formatand partitia), pentru ca nu-ti ia mai mult de o ora, doua (instalare windows + instalare programe, drivere + configurare, dupa preferinte).

Dupa reinstal, gasesti aici toate aplicatiile necesare.


fWy1P.gif

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh, scuze, nu am vazut. Pai, iti spun ce as face eu, si anume, m-as enerva foarte repede, as salva fisierele dorite si as reinstala windows-ul (clean install, adica reinstalezi windowsul formatand partitia), pentru ca nu-ti ia mai mult de o ora, doua (instalare windows + instalare programe, drivere + configurare, dupa preferinte).

Dupa reinstal, gasesti aici toate aplicatiile necesare.

nu as vrea sa reinstalez windowsul...e o chestie de administraotr.....ma doare capul ..nu resuesc....))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cel mai probabil ai un malware de ti-a busit mai tot pe-acolo. Incearca, dupa cum a zis si Dan, sa intri in Safe mode (with network) si sa dai un System Restore de-acolo cu un punct de dinainte sa-ti apara problema, dupa care downloadezi si rulezi Malwarebytes. Mai apoi intri in normal mode si vezi cum merg lucrurile, daca au revenit la normal si Malwarebytes ti-a gasit ceva, vezi cum faci sa stergi acel ceva, pentru ca din cate stiu eu Malwarebytes doar baga in 'carantina'.

Altceva nu stiu ce sa zic, din experienta nu stiu pentru ca nu am mai intalnit problema, Google zice aceleasi lucruri ca Dan si mine.

Citeste si aici: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=343796

Te trimit pe un link de la microsoft, poate are dreptate si problema provine de la MSE.


fWy1P.gif

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...