Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Ce Inseamna Link Wheel ?

Recommended Posts

Link Wheel reprezinta un concept/o strategie utilizat(a) pe scara lagra in domeniul SEO - Link Building, ce are ca scop obtinerea a cat mai multe backlinkuri de la mai multe website-uri cu autoritate, site-uri ce vor transfera din autoritatea lor catre site-ul promovat pentru o mai buna pozitionare in SERP (Search Engine Results Pages).

Ideea ce sta la baza unui Link Wheel, este aceea de a crea un model de link-uri, ce este transmis de la un site catre celalalt, iar in cele din urma, toate site-urile implicate in strategie sa trimita catre website-ul tinta.

Mai exact, vom considera o baza de 4 site-uri, ce vor avea link-uri de forma: Site1: Link catre Site 2 -> Site2: Link catre Site3 -> Site3: Link catre Site4 -> Site4: Link catre Site1; toate aceste 4 site-uri ducand catre Site5 care este site-ul tinta ce se doreste a fi promovat.

Atentie insa, cu cat complexitatea rotii este mai mare (cu cat participa mai multe site-uri, cu atat este mai riscant), cu atat va apropiati mai mult de un Link Farm (), lucru ce este penalizat de motoarele de cautare.

In continuare, va las in compania filmuletului de mai jos, foarte interesant, de altfel, care explica ce este si cum se face un Link Wheel:

http://www.youtube.com/watch?v=8vTpw8FMMY0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...