Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Ce Sunt Retelele De Socializare ?

Recommended Posts

In general, o retea de socializare este definita ca un grup de persoane ce au scopuri comnune, retelele de socializare din mediul web (Internet) fiind numite si retele sociale (social media).

In ultimii ani printr-o retea sociala se intelege deseori si o retea (informationala) de utilizatori ai Internetului, bazata pe anumite site-uri web la care utilizatorii se pot inscrie si interactiona cu alti utilizatori, deja inscrisi. Aceste retele sociale fac parte din fenomenul relativ nou, global, numit Web 2.0. Astfel, membrii unei retele sociale sunt legati intre ei in mod informal, fara obligatii, dar de obicei contribuie activ la colectarea si raspandirea informatiilor pe intregul glob prin intermediul web-ului.

Cele mai importante si renumite retele socializare ale momentului sunt: Facebook.com, Google+, Flickr.com, Hi5.com, LinkedIn.com, MySpace.com, Twitter.com.

reteadesocializare.png

Mai multe detalii puteti afla pe Wikipedia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O definitie mai corecta este asta. Retea de socializare = un site cu foarte multi membrii care se adauga unu pe altu in lista de prieteni chiar daca nu s-au cunsocut sau nu se vor cunoaste vreodata. Asa numita retea de socializare este benefica daca doresti sa nu mai socializezi pe bune (face to face) si vrei sa-ti faci prieteni falsi... sau prieteni imaginari daca preferati. De asemenea s-a observat ca, mai ales in randul tinerilor creeaza o dependenta care ii obliga mai mult sau mai putin pe cei dependenti sa-si cumpere gageturi care au suport pt acea retea. Tot pe acest site urias poti gasi o sumedenie de tipuri umane. Mare parte dintre ei isi fac poza in oglinda. Ce mai, un adevarat loc unde socializezi cu niste prieteni falsi care iti dau like-uri la poze cu boobies. In concluzie, "daca nu ai cont pe o retea sociala nu existi". Asa ca toti care doresc o falsa socializare sunt indemnati sa isi faca cont pe o astfel de retea.

Imi pare rau daca am fost putin subiectiv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...