gaby 3,070 Report post Posted October 2, 2012 Mi se pare interesant de stiut cum ati ajuns pe forum. Din motoarele de cautare? V-a spus un prieten ? Ati vazut pe alt forum vreun membru de-al nostru ? Asteptam sa ne spuneti ! P.S: Am vrut sa sterg doar ultimele doua posturi (care trebuiau sterse pentru ca au fost mutate intr-un alt topic) si am sters din graba (n-am fost atent ce selectez) tot topicul . E cea mai simpla metoda de restaurare... 1 Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.Cum pot sustine forumul?Cumpara de la eMag folosind acest link.-------------------- Share this post Link to post Share on other sites
+PAUL-XX 59 Report post Posted October 2, 2012 Salutare! in cate imi mai aduc eu bine aminte ,acuma 5 ani de zile,stiu ca pe la inceputul lui ianuarie 2007 mi am pus internet si pe la o saptamana si ceva,cautam eu pe net despre calculatoare ,programe si din fericire am ajuns aici,pe forum .M-i se paruse destul de interesant,mai ales ca abia fusese proaspat deschis forumul si din acea clipa am inceput sa fiu si eu printre voi.Adevarat acuma in ultima perioada,nu prea am mai intrat asa des,dar recunosc ca mie dor de unii dintre voi,se stiu ei cei pe care iam cunoscut personal sau mai putin personal. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Courage 1,593 Report post Posted October 2, 2012 De la Pavilion care cauta un forum IT cu ajutorul lui google Quote Share this post Link to post Share on other sites
+GodsOtherHand 639 Report post Posted October 2, 2012 Nu mai stiu Quote love is a verb Love is a doing word Share this post Link to post Share on other sites
+BuFnITZa 50 Report post Posted October 6, 2012 Din dorinta de a stii mai multe despre IT Asa am ajuns aici Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wtf.iliutza 0 Report post Posted January 3, 2013 Vroiam sa fac un update de bios , si, am ajuns pe site-ul acesta care mi-a placut foarte mult... Asa am ajuns aici Quote Share this post Link to post Share on other sites
resident 2 Report post Posted January 11, 2013 Cautam ceva de IPB si asa am ajuns. Quote Share this post Link to post Share on other sites
laurentios 0 Report post Posted January 15, 2013 eu am gasit pctroubleshooting.ro pe google Quote Share this post Link to post Share on other sites
+iMaster 23 Report post Posted February 4, 2013 Eram incepator in domeniul IPB si nu stiam ce site-uri sunt IT ,dar un prieten mi-a povestit de forumul PCTroubleshooting ,ca te ajuta la greu cand tu nu stii si de atunci am prins drag de PCTroubleshooting . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Frank Silard 0 Report post Posted March 12, 2013 Buna, ma numesc frank si as dori sa pun si eu o intrebare, poate cam prosteasca, dar nu ma prea pricep in it, daca asta poate sa fie o scuza, problema ar fi urmatoarea, am un sistem cu procesor de 3 00 ghz si memorie de 1 gb pe care as fi vrut sa il folosesc la videochat, dar mi sa spus ca am cpu prea incet si memorie insuficienta, daca ar putea sa imi spuna cineva ce optiuni am ca sa functioneze la parametri optimi, multumesc. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+GodsOtherHand 639 Report post Posted March 12, 2013 ti sa spus ca e prea incet, dai ai incercat macar? app, fa si tu un thread separat Quote love is a verb Love is a doing word Share this post Link to post Share on other sites
+alex008 267 Report post Posted March 12, 2013 mie mi se pare destul de ok... nu stiu care sunt cerintele unui astfel de chat dar ma gandesc ca e mai importanta conexiunea la internet sa fie de calitate decat cat e de puternic cpu-ul Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rylled 1 Report post Posted May 17, 2013 Nu mai stiu cum am gasit forumul, dar stiu ca am cautat ceva legat de webdesign. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+FML 239 Report post Posted May 17, 2013 Eu am găsit acest site cautând cerințele de sistem ale unor jocuri. Quote Share this post Link to post Share on other sites
LiptoN 0 Report post Posted August 14, 2013 Am dat de forumul vostru din diverse cautari pe Google..mi se pare ca eram interesat de ceva pentru IPB. Quote Share this post Link to post Share on other sites
YuLiAn 0 Report post Posted August 30, 2013 Poi... am gasit site-ul cautand akum vreo 2-3 sapt. ''Cum sa te joci Call of Duty 4 online'' asa am gasit site-ul Quote Share this post Link to post Share on other sites
sKip 1 Report post Posted September 10, 2013 Cautam o comunitate unde sa pot primii raspunsuri la problemele aparute pe un forum , si am dat peste Quote Administrator ArenaCore Romania Daca te-am ajutat da-mi un Share this post Link to post Share on other sites
DenysaEu 0 Report post Posted November 18, 2013 De la Courage Quote Forum: www.csforce.ro/forum Host: www.csforce.ro/portal Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian C. 521 Report post Posted December 1, 2013 Cautand tutoriale pentru Ip. Board Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andrei Stoleru 0 Report post Posted December 15, 2013 Eram la inceput cu platforma ipb si mama goagal m-a ajutat sa va gasesc.. am vazut ca are multe despre it asa ca il am la favoritee Quote Share this post Link to post Share on other sites
VladOcs 206 Report post Posted December 15, 2013 Mi-a trecut prin minte ca ar trebui sa am cont pe un forum care se ocupa de IT, in caz ca am nevoie de ajutor.Am scris pe google it forum/pc forum si pctroubleshooting a fost primul sau al 2-lea rezultat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Time112 0 Report post Posted February 3, 2014 Cautand pe google hook'ul group name indicator . La inceput. Am dat de voi .. Quote Best GAMING Community http://tb-zone.tk http://tb-zone.tk/forum Vrei hook'uri, teme IPB ? Uitati o gama de hook'uri de baza si teme pentru ipb, download direct. ( http://ipboard.ga ) Share this post Link to post Share on other sites
Formatia Paradox 0 Report post Posted April 2, 2014 Cautand info in limba romana despre module IPB, in afara de muzica am devenit un pasionat de photoshop, video edit,foto, design, web test - scripturi CMS. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vbicompany 0 Report post Posted April 4, 2014 Pai din dorinta de a invata mai multe despre IPB , Css , C++ , C , etc , am cautat un forum / site care are un suport ok pentru acest lucru si asa v-am gasit . Dar si Courage mi-a spus de voi . Quote *Imi stii numele , dar nu si povestea. *Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut. Share this post Link to post Share on other sites
asot1993 0 Report post Posted April 16, 2014 am tasta nokia bp-6m şi aşa am ajuns aici Quote Share this post Link to post Share on other sites