Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Cum Se Instaleaza Un Hook In Ipb 3?

Recommended Posts

Majoritatea hook-urilor presupun descarcarea lor, dezarhivarea si urcarea lor pe contul de gazduire prin intermediul ACP-ului (Admin Control Panel). Cu toate acestea exista si hook-uri care pe langa pasi enumerati anterior presupun si modificarea unor fisiere ale template-ului folosit si/sau adaugarea manuala pe hosting a unor directoare/fisiere speciale.

Pentru instalarea de baza, va trebui sa va autentificati ca administrator, si sa accesati: ACP -> System -> Manage Hooks -> Install a New Hook

ISXhAYC.gif

In continuare, va trebui sa dati click pe Browse si sa alegeti modificarea (hook-ul) in format .xml din PC-ul dvs., dupa care sa apasati pe Install.
Daca modificarea este compatibila cu versiunea de IP. Board detinuta, instalarea ar trebui sa aibe loc cu succes in cateva secunde.

Atat pentru instalarile "basic" (ca cea de mai sus) cat si pentru modificarile ce presupun modificarea fisierelor temei + adaugarea manuala pe hosting a unor directoare/fisiere, instructiunile se gasesc in fisierul ReadMe ce vine in arhiva odata cu fisierul .xml si/sau directoarele/fisierele ce trebuiesc urcate pe hosting. Pentru informatii suplimentare, va recomand sa va uitati si peste acest articol: IPB 3 - How to install a hook

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×