Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Adevarul Din Spatele Promotiei Altex 20 De Ani (20% Reducere)

Recommended Posts

Ieri, 14 noiembrie 2012, Altex a anuntat peste tot (Google, Facebook, etc.) ca ofera un discount aniversar de 20% din produsul/produsele achizitionat/achizitionate sub forma unui voucher (ce poate fi folosit in momentul achizitionarii unui alt produs), cu ocazia implinirii a 20 de ani de prezenta pe piata romaneasca.

Totul bine si frumos pana acum, nu? Ei bine, de aici inainte incepe "uratul". Mai exact, cei de la wall-street.ro au creat in urma cu cateva zile un raport al preturilor pentru anumite produse de la cativa retaileri pentru a observa daca de acestia vor oferi reduceri reale sau nu. Desi nu acesta a fost scopul raportului, iata ca a fost demascata adevarata promotie pe care cei de la Altex o ofera:

Televizorul LCD SAMSUNG LE32E420, 80 cm, High Definition, HDMI, USB costa acum cateva zile pe site-ul Altex 1099 lei. Ei bine, imediat dupa ce a intrat promotia de 20%, pretul acestui televizor a fost urcat la 1299.90 lei. Daca facem un simplu calcul matematic, aflam ca pretul acestui televizor a fost ridicat cu 200 de lei, adica cu aproximativ 20% din pretul initial. Acest caz este doar un exemplu, dar oare cate din produsele aflate in stocul Altex au suferit aceleasi modificari?

Asadar, dragi cititori, unde este promotia?

altex20ani.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup :yes: Si nu numai la televizoare. Aveam o pagina salvata de la Altex in care aveam un laptop de 2200 de lei. Avea reducere 200 de lei deci toate bune si frumoase, pana cand ziua urmatoare intru si constat ca reducerea a disparut. [-x

Nu-i frumos ce fac ei. Merg pe principiul "Multi vad putin cunosc."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×