Jump to content
Sign in to follow this  
Gaboss

Problema Gtx 650 Ti: Black Screen In Timpul Jocului

Recommended Posts

Salut, am un gtx 650 ti 2 gb / si la ori ce joc imi  da black screen dupa 5 -10 min , mai rar dupa 20 de min am incercat sa fac test cu FurMark si cand dau start la test intra iar in black screen si tre sa dau restart la pc ca nu mai merge nimic , sunt la zi cu toate updateurile si la placa video si la bios  la tot  ,mentionez ca am win 7/64 , AMD Athlon x3 3200 ghz ,  4 gb ram geil oc , placa de baza ECS  A780LM-M2 (V1.0)  sursa powerlink de 400 w , eu banuiesc ca nu se alimenteaza bine de la sursa desi 400 de w e minim recomandata pt placa asta , acum nu cred ca sursa asta scoate 400 de w reali si as vrea sa mai vad niste pareri sa stiu cat de cat cei de facut.  Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, verifică şi temperatura (HWMonitor sau Aida64).

 

Totuşi, GTX650 nu are mult timp de când e scoasă, deci nu cred că s-a adunat prea mult praf :-?

Share this post


Link to post
Share on other sites

86813653.jpgtestul de mai sus nu e facut in load ca imi da black screeno sa incerc cu alta sursa , cineva mia zis ca  poate nu-i compatibil windowsul pe 64 cu placa , nu prea imi vine sa cred asta pt ca e un model nou ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce conectori cere placa video ? Ma indoiesc ca sursa ta are acei conectori necesari. Ai folosit adaptor ? ceva?

Plus ca, sursa ta de 400w, nu are 400w. La 40 RON, cu siguranta nu are watti reali.In plus, ti-ai mai legat un fan cumva ? Ca si ala iti omoara sursa. Iti recomand sa nu mai pornesti calculatorul pana nu iti pui o sursa ca lumea (150-200 ron cel putin ca sa ai baza in ea).

Numai procesorul consuma 110w. O sa-ti arzi ceva daca tot incerci sa il fortezi. Norocul tau ca placa intra in protectie si iti taie semnalul video.

PS: placa ta video in idle nu consuma curent, iar cand intrii in jocuri incepe si ventilatorul sa mearga, incepe sa consume curent ca lumea, si sursa n-are de unde sa-i dea, asa ca se opreste (placa video).

Edited by Dan O.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc pentru sfat Dan asa o sa fac o sa-mi iau o sursa buna , banuiam ca asta e cauza , placa cere 6 conectori pt alimentare suplimentara si sursa de minim 400 de wati dar a mea nu cred ca are nici 300 cu toate ca scrie 400 pe ea. Multumesc mult la toata lumea!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce fan sa-ti omoare sursa la 12V / 0.1-0.3A ?

Cu wattajul procesorului treaba nu sta chiar asa. Vezi ca ala nu se alimenteaza la 12V direct ca sa faci calculul pe +12V.

Daca softul a returnat bine valorile tensiunilor, sunt anomalii pe 5V si 12V. Schimba sursa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu te cred. Bazait poate apare si la una si la alta, in functie de noroc. Nu este neaparat un defect de la producator. Se poate rezolva prin inlocuire.

Fenomenul de care vorbesti se intalneste la toate tipurile de bobinaje, numai ca la unele se aude mai tare iar la unele mai incet, in functie de constructie.

Exploatez multe Corsair-uri diverse serii si n-am intalnit sunete anormale. Tu pe ce te bazezi ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

De când am intrat în domeniul hardware am întâlnit destul de multe cazuri  de coile noise la Corsair, iar băieţii care m-au învăţat nu recomandau nici eu Corsair.

 

Oricum, eu nu înţeleg o chesite: de ce naiba sursă de 400 de lei la Athlon II X3 + GTX650? Mergi pe una bună de 500W (~200 lei) să ţină şi un upgrade la procesor şi placa video (duce şi HD7870), iar banii rămaşi îi strângi acolo pentru un viitor upgrade

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...