Jump to content

Dolphin - Cel Mai Bun Browser Android


APTomy

Recommended Posts

Cu toţii căutăm un browser pentru smartphone sau tabletă care să fie rapid şi elegant. Dolphin este cea mai bună soluţie, pe lângă rapiditate şi design, browserul conţine foarte multe add-ons care te pot ajuta să îţi modifici browserul după bunul tău plac. Mă aşteptam ca Google Chrome sau Firefox să fie printre cele mai bune dar, se pare că nu au aceeaşi performanţă ca pe PC.

 

Dolphin Browser vine în două versiuni:
Vă recomand varianta HD dacă aveţi un smartphone sau o tabletă high-end. Dolphin Browser vă va încânta şi mai mult dacă aveţi display fullHD. Browserul a fost mereu actualizat cu diferite funcţii, cum ar fi: On-Tap Share, Sincronizare Istoric, Bookmarks şi parole, WiFi Broadcast şi multe altele.
Browserul nu a fost făcut doar pentru smartphon-uri sau tablete de ultimă generaţie, Dolphin are şi o variantă mini, specială pentru dispozitive low-end. 
 
Un lucru foarte important la Dolphin, este că poţi adăuga foarte multe "suplimente" care îţi îmbunătăţesc browserul: Skitch Add-on,Text SizerDolphin Alexa RankBox For Dolphin, ş.a.m.d. Poţi adăuga peste 40 de suplimente, depinde de nevoile tale.
Designul este foarte elegant, culoarea temei poate fi schimbată oricând în roşualbastru,mov şi portocaliu. Atât browserul cât şi "suplimentele" pot fi descărcate gratuit din market. Pe lângă design şi rapiditate, Dolphin Browser este fair-play şi la resurse. De exemplu, e de ajuns să ai 50MB Ram liberi pentru un naviga pe FaceBook de pe un dispozitiv low-end (Dolphin Mini) iar pentru tablete/smartphone-uri high-end, 150MB Ram. Poţi naviga pe internet folosind controlul vocal, funcţionează perfect, spre deosebire de noul control vocal adăugat recent de Google pentru Chrome. Browserul este foarte apreciat, media a peste 900.000 de note, este de 4.7/5 pentru Dolphin Browser HD iar pentru Dolphin Mini, media a peste 20.000 de note, este de 4.5/5.
 
 
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.