Jump to content
Sign in to follow this  
Alxit Magazin-Online

Apple, Bună De Plată: 66 De Milioane De Lire, Pentru Superputeri În Angry Birds

Recommended Posts

Oficialii companiei Apple au într-adevăr motive de supărare. Firma urmează să plătească nu mai puțin de 66 de milioane de lire în compensație pentru părinții ai căror copii au folosit cardul de credit pentru a cumpăra super-puteri sau credite pentru jocurile free din App Store.
23 de milioane de oameni din Statele Unite ale Americii sunt eligibili pentru a-și primi fondurile cheltuite de odraslele lor în magazinul App Store.
În zilele noastre, mai multe companii au creat software-uri pentru jocuri, devenite foarte populare între copii. Pentru a avansa în joc, dezvoltatorii obligă jucătorii să cumpere anumite credite contracost, iar atunci când copiii, care încă nu au posibilitatea de a-și plăti singuri cumpărăturile online pentru că nu au vârsta necesară, apasă pe butonul “Cumpără”, banii sunt retrași direct din contul iTunes al părinților, care probabil au achiziționat smartphone-ul.
Printre jocurile vizate se numără Angry Birds, Zombie Takeover, Playmobil Pirates, Racing Penguin, dar și multe alte jocuri oferite gratis pentru tablete sau smartphone-uri.
Unul dintre cazurile de acest gen s-a petrecut anul trecut, atunci când Jake Sadler, un băiețel de șase ani, a cheltuit nu mai puțin de o mie de lire jucându-se Zombie Takeover. Părinții săi au descoperit problema după ce au primit un telefon de la echipa anti-fraudă a băncii, care își făcea griji în privința activității neobișnuite de pe contul lor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...