Jump to content
Sign in to follow this  
Aveqetura

Repornire Laptop La O Data Anterioara, Dar Nu Mai Am Windows-Ul Activat

Recommended Posts

Anul trecut, prin septembrie 2012, am cumparat un laptop de la un magazin - nu spun care. Respectivul laptop a avut sistem de operare integrat. Sistemul de operare cu care l-am cupmarat este Windows 7 Home Premium. Caracteristicile minime ale laptop-ului le aveti aici : http://www2.picturepush.com/photo/a/12469140/img/12469140.jpg

 

Intr-o vreme, acum cateva zile, am fost nevoita sa restaurez sistemul, sa dau repornirea leptop-ului la o data anterioara, cand lucrurile mergeau bine. Inainte de actiunea mentionata, la caracteristici, acolo unde am pus o sageata si am scris "aici", imi arata ca windows-ul meu era activat si era Genuine, caci - repet - l-am cumparat cu licenta instalata.

 

Acum, la acea sageata imi apare mesajul ca trebuie sa activez windows-ul. Nu stiu ce sa-i fac, pentru ca laptop-ul nu a venit "echipat" si cu un disc pentru sistem de operare.

 

Ati inteles ceva din cele scrise ? Nu ma pricep prea bine la vorbe, dar daca stie cineva ce pot face as fi profund recunoscatoare.

 

Multumesc in avans.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca laptop-ul a venit cu sistemul de operare preinstalat, ar trebui sa ai pe undeva pe el un sticker (abtipild) cu o cheie de produs (product key), pe care va trebui sa o introduci pentru revalidarea Windows-ului.

Sticker-ul arata cam asa:

 

1488.Windows_2D00_7_2D00_Pro_2D00_Dell_2

 

si se gaseste de obicei pe spatele laptop-ului, sau, chiar sub baterie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti multumesc pentru lamurirea pretioasa pe care mi-ai dat-o ! Problema s-a rezolvat in mod placut si mi-am iesit putin din griji. Multumesc si raman profund recunoscatoare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×