Jump to content

Care Este Povestea Din Spatele Seriei Starcraft?

Recommended Posts

Daca v-ati pus la un moment dat intrebarea din titlul topicului dar nu ati reusit sa aflati, va informez ca raspunsul se afla pe aceasta pagina si este impartit in noua episoade: 1-3 pentru StarCraft, 4-6 pentru StarCraft BroodWar si 7-9 pentru StarCraft II: Wings of Liberty. Fiecare capitol contine text, imagini, filmulete si link-uri catre cartile care dezvaluie mai in detaliu evenimentele din universul StarCraft.



Share this post

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Create New...