Jump to content
Sign in to follow this  
smarty

Review Hp Z1 - Dezlantuirea Creativitatii

Recommended Posts

Design avansat de la A la Z.

HP Z1 face parte din top 3 mondial la categoria Workstation All In One.

Dezlantuiti-va creativitatea, dispunand de performante accelerate, de afisaj de 27” iluminat cu LED-uri, care accepta peste un miliard de culori si de fiabilitate de clasa mondiala de la HP. Z1 este prima statie de lucru all-in-one din lume care dispune de un afisaj cu diagonala de 27″, care se deschide pentru a va permite sa inlocuiti componente si sa faceti upgrade.

 

Deschideti afisajul. Extindeti-va potentialul.

Cu ajutorul unui HP Z1 obtineti simplitatea unui design all-in-one, puterea unei statii de lucru si frumusetea unui afisaj de 68,6 cm (27″). Faceti upgrade sau adaugati o unitate optica, o placa grafica sau memorie deschizandu-l. Si va bucurati de controlul dat de inlocuirea simpla a componentelor, singur.

Fiind extrem de silentios, veti obtine inalte performante fara a fi distras. Participati la intalniri fata in fata si capturati videoclipuri de calitate HD cu camera Web HD incorporata. In plus, beneficiati de sunetul SRS Premium pentru a oferi lucrarilor dvs. sunetul de inalta calitate pe care il merita.

 

HPZ1-1.jpg

 

Performante fara compromis ale statiei de lucru.

Obtineti singura statie de lucru all-in-one care dispune de afisaj cu diagonala de 68,6 cm (27″) cu procesoare Quad-Core Intel® Xeon®. Si fiti cu un pas inaintea imaginatiei dvs.

Cele mai importante lucrari merita cea mai buna memorie. Cu memoria EEC acceptata, evitati erorile de memorie pe un singur bit, ajutati la pastrarea integritatii datelor si faceti din avariile de sistem un lucru al trecutului.

 

Grafica de inalta performanta. Incredibil din orice unghi

Utilizati placi grafice profesionale NVIDIA Quadro pentru redare si performante extrem de rapide si petreceti mai mult timp cu latura creativa.

Vedeti clar ceea ce lucrati, pe afisajul IPS iluminat din fundal cu LED-uri, cu diagonala de 68,6 (27″) care accepta peste un miliard de culori. Cu un unghi de vizualizare larg, de 178 de grade, si un panou IPS, este profesional oricum l-ati privi.

 

Fiabilitate de clasa mondiala de la HP.

Concepem sisteme pentru a fi fundamental mai fiabile. Apoi, pentru a fi siguri, testam si optimizam cu rigurozitate componentele. Indiferent daca este vorba despre placi grafice, memorie sau sisteme de operare, avem posibilitatea sa ne concentram asupra proiectelor, nu asupra masinii.

Cu combinatiile de hardware si software testate temeinic si certificate, va veti bucura de liniste sufleteasca stiind ca instrumentele de care aveti nevoie vor functiona atunci cand va sunt necesare.

 

Do Smart Deals.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...