Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Salvari Complete Gta San Andreas Pentru Steam (V3.0)

Recommended Posts

Astazi mi-a venit sa ma joc, de fapt, sa ma plimb putin prin oras intr-un GTA. Pentru ca GTA IV (cel la care ma gandisem initial) cerea ~18 GB spatiu pe HDD si momentan sunt cam in pana de spatiu, am ales sa instalez GTA San Andreas. Totul bine si frumos, il instalez, intru in el, totul ok, dar cum nu aveam chef sa incep sa joc misiunile pentru a mi se debloca diverse, m-am pus pe cautat salvari cu jocul 100% complet. Am gasit cateva doar ca, spre surprinderea mea, desi le puneam in locatia corecta si erau detectate in joc (in Load Save Game), cand imi incarca salvare, de fapt imi incarca inceputul jocului.

 

Dupa cateva analizari, mi-am dat seama ca ar putea fi de la versiunea jocului, care pe STEAM este 3.0, iar salvarile pe care le pusesem erau de la prima sau a doua versiune probabil. Cert este ca am gasit niste salvari de la versiunea 3.0, care functioneaza perfect, si, m-am decis sa le pun si aici, poate voi ajuta pe viitor pe cineva aflat in aceeasi situatie.

 

Download GTA San Andreas v.3.0 SaveGame: GTA SA v3 savegame.zip

 

Dupa ce descarcati arhiva, o dezarhivati si puneti fisierul: GTASAsf2.b in C:UsersNAMEDocumentsGTA San Andreas User Files

 

Numai bine :pct2:!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×