Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Android 4.3 Jelly Bean - Primele Detalii

Recommended Posts

In momentul de fata Android este cel mai popular sistem de operare pentru mobile (smartphone sau tableta), numarul de activari atingand 1.5 milioane de terminale in fiecare zi, iar o noua versiune a platformei urmeaza a fi lansata in viitorul apropiat. Este vorba de Android 4.3, care ar fi numit tot Jeally Bean ca predecesorul sau Android 4.2.x, si nu Key Lime Pie precum se vehicula, aceasta denumire crezandu-se a fi rezervata pentru Android 5.0.

 

In alta ordine de idei, aflam ca Google Now a devenit o prioritate pentru Google si este posibil sa o gasim by default in urmatoarea versiune a sistemului de operare. De asemenea s-a vorbit foarte mult despre faptul ca Motorola X va avea comenzile vocale mereu active (asteapta in orice moment comenzi vocale, nu mai trebuie sa apasam pe ceva), iar aceasta noua functie ar putea fi o caracteristica a Android 4.3. Timpii de pornire si de raspuns pentru aplicatii se pare ca au fost si ei imbunatatiti.

 

Cateva detalii in plus, aici: http://www.ibtimes.com/android-43-release-coming-features-were-expecting-next-version-mobile-os-google-1358093

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×