Jump to content

Probleme Instalare Windows 7 Pe Hp Pavilion 6


iulianemb

Recommended Posts

Am un laptop HP Pavilion g6, de la un prieten, care necesită reinstalarea sistemului de operare. Inițial, doar pornea, iar când apăreau acele patru căsuțe de la ”starting windows” ... așa rămânea încontinuu. Nu se mai încărca. Cu greu am reușit să formatez tot de pe el și să-i dau o instalare de Windows 7 (probabil din cauza nenumăraților troieni care se aflau în el), dar când ajunge la ”Completing Installation”, rămâne înghețat. L-am lăsat ieri în această situație timp de vreo 6 ore, dar a rămas în același stadiu. 

Pare o problemă cu care s-au mai întâlnit mulți, destul de greu de rezolvat, cel puțin pentru mine. Am încercat să schimb IDE cu AHCI (sau invers), din BIOS, dar nu-l găsesc pe nicăieri. Citeam că asta ar fi o chestie care ține blocat Completing Installation de acolo. Nu știu ce să-i mai fac. Dacă știți vreo remediere, vă rog să mă ajutați. 

Link to comment
Share on other sites

Am scos o plăcuță de 2GB RAM și au mai rămas 4 GB RAM. Am rulat instalarea de pe DVD, aceeași problemă, însă am încercat și de pe stick. Aici a mers mai bine. A ajuns la ”Completing Installation”, s-a restartat, ”Starting Windows”, ceva cu ”Windows registry editors”, a apărut ecranul de WELCOME, un mesaj cu ”System ....” și a revenit la Completing Installation, unde iară-și a înghețat. Vreo idee? Ce aș putea să-i mai fac? Să scot plăcuța aia de 4Gb și să o pun doar pe asta de 2GB?

Link to comment
Share on other sites

Am încercat cu placa de 2GB, Windows 7 pe stick bootabil și a mers ... cu greu, dar a mers. Totuși, acum a intervenit o altă problemă. Când îl pornesc, stă la ”Starting Windows” mai mult, după care apare ecranul cu ”welcome” care se încarcă și bluescreen ... crash. Se restartează. În Safe Mode se încarcă OS-ul fără probleme. Umblu prin computer foarte ușor. Mă gândesc la HDD. Să nu aibă probleme ... unele sectoare să aibă ceva defecte. Ce spuneți? Ce aș putea face?

Link to comment
Share on other sites

Am rulat Ultimate Boot CD, am selectat HDD, Diagnostics, iar mai apoi am întâmpinat o serie de funcții care-mi făceau o anumită treabă. Am încercat cu prima, care-mi spunea în descriere că scanează ... ceea ce vreau eu. Nu mi-a găsit HDD-ul. Am ales una asemănătoare, adică ultima și mi-a găsit HDD-ul, iar erorile curg gârlă. Își face treaba de 1 minut și deja am 26 de erori. Deci să înțeleg că HDD-ul este de vină. Cum se poate rezolva în acest caz, ca să-l îndrum pe om unde trebuie?

Link to comment
Share on other sites

Cel mai bine din punctul meu de vedere este sa inlocuiasca HDD-ul. Izolarea bad-urilor nu va face decat sa prelungeasca durata de viata a acestuia cu putin (se vor izola bad-urile existente, dar, de regula vor aparea altele in timp).

  • Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.