Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Cum Pot Instala Windows 8.1 Fara A Folosi Un Cont Microsoft?

Recommended Posts

Daca ati instalat un Windows 8 pana in momentul de fata, stiti ca acesta va cere la un moment dat in timpul instalarii sa folositi fie un cont Microsoft (Outlook.com, Hotmail, Live sau MSN), fie sa creati un utilizator local. Avantajele folosiri unui cont Microsoft pentru autentificarea in sistem sunt acelea ca utilizatorii pot sincroniza toate datele, setarile si personalizarile aplicatiilor si ale sistemului, parole, istoricul, si site-urile favorite din Internet Explorer intre toate dispozitivele cu Windows 8 folosite.

 

Versiunea finala a lui Windows 8.1 va fi lansata in curand, si, veti descoperi (daca nu ati facut-o deja) ca in noua versiune a sistemului de operare Microsoft a decis sa ascunda putin optiunea de autentificare cu un user local, utilizatorii fiind intampinati doar de optiunile Sing in to your Microsoft account si Create new account.

Daca nu doriti sa va creati sau sa va autentificati cu un cont Microsoft, aflati ca este totusi posibil sa folositi un utilizator local, urmand pasii de mai jos:

  1. In timpul procesului de instalare, atunci cand ajungeti la fereastra de autentificare Sign in to your Microsft account, dati click pe link-ul Create a new account disponibil in coltul din stanga-jos al ecranului;
  2. In fereastra Create a Microsoft account, dati click pe link-ul Sign in without a Microsoft account (aflat in partea stanga de jos a ecranului);
  3. Introduceti numele unui utilizator (local) si o parola pentru acesta (optional), si apoi urmati restul de pasi pentru instalarea sistemului de operare.

Numai bine :pct2:!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...