Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Cand Este Black Friday 2013?

Recommended Posts

Black Friday (Vinerea neagra) ar trebui sa ne ofere posibilitatea de a achizitiona produsele preferate la un pret mai bun decat in restul anului. Pentru a putea profita de aceasta ocazie trebuie sa stiti data exacta in care "sarbatoarea" reducerilor va avea loc, avand in vedere faptul ca aceasta nu este fixa, ci se schimba in functie de cum se sarbatoreste Ziua Recunostintei in Statele Unite.

 

In a avut loc pe 23 noiembrie 2012, iar in acest an se va desfasura pe data de 29 noiembrie 2013 (ultima zi de vineri a lunii noiembrie). Exista voci care spun ca majoritatea ofertelor magazinelor locare se vor imparti pe toata durata saptamanii in care pica Black Friday: 25 noiembrie 2013 - 1 decembrie 2013. Asta inseamna ca multe produse ar intra in vigoare cu cateva zile inaintea zilei de Black Friday.
 
P.S: Nu strica sa cercetati si sa notati din timp evolutia preturilor produselor dorite, pentru a vedea daca de Black Friday produsul chiar a fost redus, sau nu.
P.S2: De asemenea, ar fi bine sa aveti deja un cont pe magazinele online importante care au produsele dorite si care sunt participante la Black Friday. Stocurile produselor sunt limitate, si este bine sa realizati comanda cat mai rapid si eficient, nu sa stati sa creati contul, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×