Jump to content
Sign in to follow this  
robotboy

Oferte De Black Friday 2013

Recommended Posts

In toti anii a fost mare nebunie de Black Friday, deci, banuiesc ca si anul acesta va fi la fel. De aceea, mi se pare util un topic ca acesta in care sa fie prezentate ofertele care nu ar trebui sa ne scape de Black Friday, avand in vedere ca multe magazine vor da startul reducerilor chiar inainte de marele eveniment (cum ar fi F64: pana la 50% la produse Nikon Pro).
 
Altfel, am mai descoperit doua site-uri cu oferte promotionale:

 • http://www.blackfridayvoucher.ro/ - site realizat si sustinut de magazinul online Koyos, prin intermediul caruia puteti obtine un voucher de discount suplimentar pentru Black Friday. De aceasta campanie poate beneficia orice persoana juridica sau fizica, cu varsta minima de 18 ani si domiciliul stabil in Romania, care isi manifesta dorinta de participare prin transmiterea unui SMS la numarul de telefon 7415 . Valoarea acestui SMS este de 5 EUR + TVA. La aceasta valoare se adauga 0,10 EUR + TVA, suma ce reprezinta costurile mesajelor de confirmare. Suma totala de pe factura emisa de operatorul de telefonie va fi de 5,10 EUR + TVA.
 • http://www.myblackfriday.ro/ - site dedicat reducerilor oferite de Black Friday, care promite ca va oferi participantilor pe data de 29 noiembrie 2013 produse cu 100% discount. Suna a pacaleala, insa firma din spate pare sa fie una serioasa, deci, daca mint vor avea de suferit. Pentru a participa, trebuie sa urmati urmatorii 4 pasi:
   
  1. Introduceti adresa de email in campul de pe site;
  2. Adaugati datele de contact si de livrare pentru a castiga timp;
  3. Joi noaptea (de la 00:00) reveniti pe site si va alegeti produsul cu 100% discount;
  4. Trebuie sa fiti primul care da click si comanda produsul dorit cu 100% reducere!

Despre durata Black Friday 2013 a scris Gabi aici:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca luati ceva, notati pretul care il are acum, deoarece sunt sanse sa creasca pretul treptat pana de black friday, apoi sa revina la pretuil initial.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×