Jump to content

Albire Treptata Ecran Laptop Fujitsu


eumihai10

Recommended Posts

Buna ziua.

Am un laptop Fujitsu Siemens amilo Li 3710 de peste 4 ani si de 2 luni am intampinat probleme cu el. La inceput au aparut dungi orizontale care s-au extins pe tot ecranul. Nu am facut nimic altceva decat sa il restartez si, cu exceptia faptului ca de atunci am avut o pata mov in colt(pixelata, adica se vedeau punctele pe ea) si o dunga alba, totul a functionat normal. Acum dupa cateva secunde(timp in care functioneaza normal),imaginea se albeste treptat (dungi verticale) si intepeneste(am 2 monitoare in paralel si in timp ce pe celalat se misca cursorul, pe monitorul laptopului imaginea ramane la fel in momentele care preced albirii). In final se ajunge pana la un alb aproape complet, caruia i se suprapun dungi negre, mov, gri, galbene etc. (care se maresc uneori) si dupa ecranul se transoforma in negru sau alterneaza intre mai multe culori.

Repet ca dupa ce se albeste nu trebuie sa restartez neaparat calculatorul, daca astept un timp isi revine pentru o scurta perioada.

Cum merge cu alt monitor, ma gandesc ca problema e de la display.

Va rog sa imi spuneti ce ar putea sa fie si cum as putea sa rezolv problema (mai ales cat costa).

Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Daca spui ca merge normal daca il conectezi la un monitor atunci normal ar fi de la display.Ai putea sa nu-l repari si sa-l folosesti pe post e desktop.Displayul de laptop este destul de scump, daca nu reuseste cineva sa ti-l repare atunci mai bine il lasi cu monitor.Un display ajunge si pana la 600 de lei dar poti gasi si cu 300-450 :)

http://www.doctor-laptop.ro/products/-Display-laptop-Fujitsu-Amilo-Li3710.html

Link to comment
Share on other sites

Ciudat, eu aș fi crezut că e placa video la acele simptome, din câte știu display-ul nu prea se duce așa aiurea dacă nu-l lovești tu sau mai știu eu...

Dacă tu zici că e display-ul, cum a zis și „VladOac”, mai bine ai ține monitorul, eu unul n-aș investi în laptop-ul ăla, e destul de trecut și dacă se duce placa video nu prea ai ce să-i mai faci.

Link to comment
Share on other sites

Problema este clar de la display, insa nu cred ca il poti repara tu. Daca vrei sa il repari, cel mai bine mergi la un service, unele au diagnosticare gratuita si iti spun exact care este problema si cat de costa reparatia.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.