Double_Web 8 Report post Posted February 25, 2014 Salut! Vand clasa PHP, care efectueaza calcule cu n cifre. Aceasta clasa poate efectua: - adunari - scaderi - inmultiri - impartiri - ridicari la puteri (sqrt) - mod - div Mai jos sunt cateva capturi de ecran: Contact: Y!M: mihaiz2008 Skype: double.web1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
+GodsOtherHand 639 Report post Posted February 25, 2014 Trecand peste faptul ca e o tema de liceu(desii una oleaca mai complicata, recunosc), cat ceri pe asa ceva? Si de ce ai zis ridicare la putere(sqrt) cand sqrt e radical? Quote love is a verb Love is a doing word Share this post Link to post Share on other sites
Double_Web 8 Report post Posted February 25, 2014 Trecand peste faptul ca e o tema de liceu(desii una oleaca mai complicata, recunosc), cat ceri pe asa ceva? Este o tema pentru orice programator entry daca stai sa o iei asa . Algoritmul este problema. Nu am spus ca este o clasa care da pe spate. Aceasta clasa este pentru cei care au nevoie de calcule la precizie maxima (cum am avut nevoie eu), iar in loc sa pierzi timpul (1-2 zile) cu aceasta clasa, o dau eu gata facuta. Pentru preturi: contact mihaiz2008 Si de ce ai zis ridicare la putere(sqrt) cand sqrt e radical? Greseala mea, am facut postarea seara am vrut sa spun pow. Acum am observat Quote Share this post Link to post Share on other sites