gaby 3,070 Report post Posted March 12, 2014 Poate ati observat, poate nu, poate nu ati bagat in seama, dar, Google a schimbat (marit si ingrosat) fontul tilturilor rezultatelor cautarilor. Schimbarea a fost vizibila mai intai in Google Chrome, apoi in Firefox si Internet Explorer, si a fost alternata cu vechiul stil de afisare. Iata cum arata pagina de rezultate acum: Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.Cum pot sustine forumul?Cumpara de la eMag folosind acest link.-------------------- Share this post Link to post Share on other sites
Double_Web 8 Report post Posted March 13, 2014 aa.. vreau sa te anunt ca fontul de la google (cel putin pe Google Chrome) este schimbat de vreo luna Quote Share this post Link to post Share on other sites
gaby 3,070 Report post Posted March 13, 2014 Da, dar nu se fixase, apareau rezultatele cand cu fontul vechi, cand cu cel nou. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.Cum pot sustine forumul?Cumpara de la eMag folosind acest link.-------------------- Share this post Link to post Share on other sites
Linuxdoi5 0 Report post Posted March 16, 2014 Ma chinui de 2 saptamini sa schimb fonturile la loc ( nu imi place deloc noul format literele sunt prea mari si de un albastru prea strident ) , initial am crezut ca am luat un virus ceva am bagat si windowsu de 2 ori si nimic am zis ca inebunesc ca nu ii dadeam de cap deloc , am incercat sa schimb si fonturile din Google Chrome dar absolut nimic. Multumesc adminului ca a postat acest post m-am luminat complet. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Andi Filip 0 Report post Posted May 30, 2014 Ma chinui de 2 saptamini sa schimb fonturile la loc ( nu imi place deloc noul format literele sunt prea mari si de un albastru prea strident ) , initial am crezut ca am luat un virus ceva am bagat si windowsu de 2 ori si nimic am zis ca inebunesc ca nu ii dadeam de cap deloc , am incercat sa schimb si fonturile din Google Chrome dar absolut nimic. Multumesc adminului ca a postat acest post m-am luminat complet. Nu poti schimba fonturile. Quote Share this post Link to post Share on other sites