Jump to content
Sign in to follow this  
hosperalokan

Cel Mai Bun Telefon Cu Android Dintre Urmatoarele?

Recommended Posts

Buna seara toata lumea.Am nevoie de putin ajutor in a ma hotara ce telefon sa-mi iau in viitorul(poate apropiat).Am o lista de telefoane si,toate par bune,dar eu vreau unul care sa fie bun pentru Gaming,Poze,Si sa tina mult bateria (si bineinteles sa navigheze rapid prin Chrome)....Acum urmeaza lista : LG G2, Nexus5 ,, Samsung Galaxy S4,  Htc ONE, LG Optimus G PRo ... OnePlus ONe....Sony Xperia Z1.As vrea sa-mi si spuneti de ce preferati unul dintre telefoanele de mai sus,si de ce este mai bun decat celelalte...Va multumesc pentru atentie,si,succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai degraba trebuia sa pui titlul topicului "cel mai bun telefon cu android dintre urmatoarele". L-am modificat eu.

 

 Eu as merge pe Samsung Galaxy S4 sau Nexus 5 datorita specificatiilor (performantelor).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai, S4 are 5 inch, LG G2 - 5.2 inch, HTC One - 4.7 inch, Nexus 5 - 4.95 inch, LG G Pro - 5.5 inch, Sony Xperia Z1 - 5 inch si OnePlus One - 5.5 inch. Asadar, cam da :D.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa mor daca inteleg trendul asta de a face telefoane tot mai imense.Hai ca inteleg, galaxy S, galaxy S2, totusi sunt de o marime acceptabila. iPhone 4 si 4s, dar deja galaxy S3,4,5 iPhone5, si toate htc-urile si lg-urile de mai sus sunt IMENSE. Trebuie sa ai palma de baschetbalist negru ca sa le ti cu o singura mana, sau cel putin maini de pianist.

 

Am vrut sa-mi iau Samsung x-cover2 (4.0 inch). Dar din poze, parea si asta imens. Pana cand l-am vazut in magazin la orange, si mi s-a parut destul de acceptabil. Plus ca are si grip pe margini ca sa il ti bine daca ai manute/carnaciori si esti mai neindemanatic (ca mine). E putin mai lat ca iPhone.:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai functia unui telefon e de a vorbi la el. Nu de a da mesaje. Plus ca, imi aduc aminte, cand erau telefoanele alea micute nokia, sony-eriksson, care nici macar nu aveau QWERTY, si nu se mai plangea nimeni ca nu puteau sa scrie pe tastatura =))

 

E vorba de trend.. si de moda. Daca la moda e un paleto-telefono-ping-pong Shangtsung S5 de 5 inch, asta va cumpara toata lumea. Nu pot sa inteleg.

Stiu oameni cu salariu de 1500ron/luna si isi cumpara palete de-astea de 2500-3000 ron. NU INTELEG ROMANUL ! Factura la gaz de 2000 ron dupa iarna, si ei isi cumpara smartphone, doar pentru ca e la moda genul asta de telefoane...

Share this post


Link to post
Share on other sites

telefoanele alea mici erau mult mai usor de scris la ele :)) Simteai ca e buton, plus erau butoanele mai mari avand 3 litere pe acelasi buton. 

eu si pe ecranu de 4.5 inch inca ma chinui sa tastez..

 

Depinde de felul in care foloseste fiecare telefonul.. eu personal folosesc SMSuri mai mult decat sun..

Share this post


Link to post
Share on other sites

tu esti hater printre hateri :)).

Glumesc, eu doar ziceam impresia mea personala, nam zis ca nu ai dreptate. E o chestie de "mie imi place asa" :-?? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×